«Στην κόψη του ξυραφιού» η παρουσία του Γκαρσία στην ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νόα

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/intime

«Στην κόψη του ξυραφιού» η παρουσία του Γκαρσία στην ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νόα

Κώστας Τσίλης 12:59 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 12.08.2024

Ο Λιβάι υποφέρει από ενοχλήσεις, έχει γλιτώσει την θλάση, ωστόσο η παρουσία του στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή

Το πιο κακό μαντάτο ήρθε για τον Ματίας Αλμέιδα, ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με τη Νόα, στην οποία η ΑΕΚ ψάχνει ανατροπή σκορ και διαφορά τριών γκολ για να προκριθεί. Ο Λιβάι Γκαρσία αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση. Και είναι αυτή την στιγμή οριακά να προλάβει να δώσει το παρών στο ματς της Πέμπτης.

Έκανε εξετάσεις, αυτό που φάνηκε είναι πως την θλάση την πρόλαβε. Παρόλα αυτά είναι πολύ στενά τα χρονικά περιθώρια μέχρι και το ματς της Πέμπτης. Ο Γκαρσία κάνει θεραπεία και θα το παλέψει προκειμένου να καταφέρει να δώσει το παρών. Θα το κυνηγήσει καθώς θέλει πολύ να παίξει, όμως η κατάσταση θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή. Διότι υπάρχει και το θέμα του ρίσκου, για μεγαλύτερη ζημιά.

Σίγουρα ο Αλμέιδα θα χρειαστεί να περιμένει (και να αγωνιά) μέχρι και την τελευταία προπόνηση, για να διαπιστώσει εάν και για πόσο θα έχει στην διάθεση του τον Γκαρσία στην ρεβάνς με τη Νόα. Και σίγουρα μέχρι τότε θα πρέπει να έχει προετοιμάσει και μια εναλλακτική λύση για την θέση του σέντερ φορ. Με δεδομένο μάλιστα πως δεν υπάρχει κάποιος άλλος καθαρόαιμος φορ, το πιο πιθανό είναι πως θα δοκιμάσει τον Στίβεν Τσούμπερ που έχει ξαναπαίξει ως ψευτοεννιάρι.