Στην πόρτα της εξόδου βασικός αμυντικός της Λανς πριν από τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό!

Στην πόρτα της εξόδου βασικός αμυντικός της Λανς πριν από τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό!

Sportal newsroom 15:24 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 23.08.2024

Για «σχεδόν συμφωνία ανάμεσα σε Λανς και Ρόμα για τον Ντάνσο» κάνει λόγο ο δημοσιογράφος του Radio Monte Carlo, Φαμπρίς Χόκινς, με τον εξαιρετικό στόπερ των Γάλλων να μην έχει ξεκάθαρο status για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (29/8).

Ο Κέβιν Ντάνσο είναι από τα πιο hot ονόματα του ρόστερ της Λανς, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα playoffs του Conference League. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 25 εκατ. ευρώ, με τον 26χρονο Αυστριακό να αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RMC και του Φαμπρίς Χόκινς, η Ρόμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης με τη Λανς για τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό των Γάλλων. Με ανάρτησή του στο X αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λανς και Ρόμα έχουν σχεδόν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Κέβιν Ντάνσο. Ο παίκτης πείστηκε από τις συνομιλίες του με τον Φλορέν Γκισολφί (τεχνικός διευθυντής Ρόμα). Είναι εντάξει για να ενταχθεί στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας. Μένει να δούμε αν η μη αποχώρηση του Πάουλο Ντιμπάλα για την Αλ Καντσιάχ μπορεί να έχει συνέπειες στις αφίξεις στη Ρόμα. Άλλοι σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένου ενός γερμανικού, περιμένουν τον Ντάνσο».

Όπως γίνεται αντιληπτό, το status του Ντάνσο στη Λανς δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο. Ρεαλιστικά, πάντως, και να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τη Ρόμα, τότε κρίνεται ως πιθανό η γαλλική ομάδα να κρατήσει τον Αυστριακό στόπερ για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Αποβλήθηκε, άλλωστε, ο παρτενέρ του στο κέντρο άμυνας, Μεδίνα, επομένως δύσκολα θα δώσει τη συγκατάθεσή του για κάτι τέτοιο ο κόουτς Γουίλ Στιλ και η διοίκηση του γαλλικού κλαμπ. Στην αντίθετη περίπτωση, ο ένας βασικός στόπερ της Λανς θα έχει πάρει μεταγραφή και ο άλλος θα είναι τιμωρημένος...

Ο Ντάνσο είχε πολλή δουλειά επάνω στον Φώτη Ιωαννίδη, στον πρώτο αγώνα playoffs του Conference League. Πρόκειται για στόπερ με καλά αμυντικά προσόντα, που έχασε και τη μεγάλη ευκαιρία τού 57' απέναντι στο Τριφύλλι. Η κεφαλιά του, εξ επαφής, απομακρύνθηκε ενστικτωδώς από τον γκολκίπερ Ντραγκόφσκι με το δεξί χέρι, σε μία κομβική στιγμή για τον αγώνα. Αν εκεί γινόταν το 3-1, θα είχε διαμορφωθεί ένα σκηνικό σαφέστατα υπέρ της Λανς...