Στην τελική ευθεία έχει μπει... ολοταχώς η υπόθεση Λαμέλα στην ΑΕΚ

Λαμέλα - Φωτ. IMAGO

i

Έρικ Λαμέλα

Στην τελική ευθεία έχει μπει... ολοταχώς η υπόθεση Λαμέλα στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 23:03 - 18.07.2024

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως η τεράστια μεταγραφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην Ένωση, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει

Η ανάρτηση του Αργεντινού δημοσιογράφου την οποία διαβάσατε νωρίτερα στο Sportal.gr, δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ. "Τώρα ναι, παίκτης της ΑΕΚ ο Λαμέλα" έγραψε ο Ουριέλ Λουγκτ, ο οποίος είναι προνομιακός συνομιλητής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Από την πλευρά της ΑΕΚ, η σιγή ασυρμάτου δεν έχει "σπάσει". Μόνο που αυτή την φορά, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η μη διάψευση είναι αυτή που έχει την μεγαλύτερη σημασία.

 Εδώ που έχει φτάσει η υπόθεση του Λαμέλα, οδεύει ολοταχώς στο να κλείσει θετικά. Βεβαίως σε μια τόσο μεγάλη μεταγραφή, υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να διευθετηθούν ακόμα και όταν έχει προκύψει μια πρώτη συμφωνία. Και αν δεν υπάρξουν και οι ιατρικές εξετάσεις και οι τελικές υπογραφές, τιποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Παρόλα αυτά, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως η μεταγραφή του Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία. Και μπορεί να είναι ακόμα και θέμα ημερών ή και ημέρας να τελειώσει. Παρόλο που από την ΑΕΚ εξακολουθούν να προσπαθούν όλες τις κινήσεις να τις κάνουν υπό άκρα μυστικότητα και να μην διαρρέουν το παραμικρό. Και εννοείται να μην επιβεβαιώνουν, ούτε να διαψεύδουν απολύτως τίποτα.