Στην βάση του ο Αλμέιδα, θα έχει την πρώτη σύσκεψη κορυφής με τον Ηλιόπουλο

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Στην βάση του ο Αλμέιδα, θα έχει την πρώτη σύσκεψη κορυφής με τον Ηλιόπουλο

Κώστας Τσίλης 17:50 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 17.06.2024

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει αύριο στην Αθήνα και θα έχει και την πρώτη του εκ του σύνεγγυς συνεργασία με τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας

Είναι δεδομένο πως όλο αυτό το διάστημα που ο Ματίας Αλμέιδα δεν βρισκόταν στην Ελλάδα, όχι απλώς δεν είχε κλείσει το κινητό του για να κάνει έστω λίγες καλοκαιρινές διακοπές, αλλά ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Και το πιθανότερο είναι πως ήδη έχει μιλήσει και περισσότερες από μια φορές, με τον Μάριο Ηλιόπουλο. Σε επίπεδο συνεργασίας και όχι γνωριμίας.

Ο επιθετικός που θέλει ο Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:18 - 17.06.2024

Ο επιθετικός που θέλει ο Αλμέιδα

Η πώληση του Πόνσε έγινε με την σύμφωνη γνώμη του Αργεντινού τεχνικού της ΑΕΚ, που έχει στο μυαλό του συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τον φορ που ψάχνει στην μεταγραφική αγορά

Όμως αύριο ο Αλμέιδα είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Αθήνα. Άλλωστε την Παρασκευή είναι το πρώτο ραντεβού της ομάδας για τη νέα σεζόν και την Κυριακή η αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να έχει την πρώτη εκ του σύνεγγυς συνεργασία με τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα σε ανοιχτή γραμμή. Όμως δεδομένα θα υπάρξει και μια συνεργασία σε συνάντηση στην Αθήνα. Πριν ο Αλμέιδα αναχωρήσει μαζί με την αποστολή της ομάδας για να ξεκινήσει το κτίσιμο της νέας ΑΕΚ στην Ολλανδία. Άλλωστε υπάρχουν πολλά ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας και τα οποία θα πρέπει να "τρέξουν".