Στις 3 Ιουνίου βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Opap Arena

i

Opap Arena/©intime

Στις 3 Ιουνίου βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:49 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα τεθούν προς διάθεση οι κάρτες διαρκείας που θα αφορούν όμως μόνο τις εγχώριες διοργανώσεις

Η ΑΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι έκανε ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Με περισσότερα από 26χιλιάδες, κατέρριψε το ρεκόρ και της πρώτη χρονιάς του νέου γηπέδου, αλλά και αυτό που είχε γίνει τη σεζόν 2007-2008 στο ΟΑΚΑ τη σεζόν του Ριβάλντο. Τώρα και πάλι ο πήχης των ανθρώπων της ΑΕΚ, έχει μπει ψηλά. Γι αυτό και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, βγαίνουν πολύ νωρίς.

Από την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου, ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας για του οπαδούς της Ένωσης. Και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση αναλυτικά σχετικά με τις... προτεραιότητες. Όπως επίσης και ως προς τις τιμές τους.

Υπάρχει ένα δεδομένα. Πως τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν μόνο τις εγχώριες διοργανώσεις. Και αυτό διότι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, το πόσα παιχνίδια ευρωπαϊκά θα έχει η ΑΕΚ μέσα στη σεζόν. Για τα ματς που θα δώσει η Ένωση στα προκριματικά του Conference το καλοκαίρι, θα βγουν μόνο απλά εισιτήρια, αλλά θα υπάρξει προτεραιότητα για τους κατόχους διαρκείας.

Tags: