Στις 30/10 η κηδεία του Μπάλντοκ, προς αναβολή το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

i

© PAO FC

Στις 30/10 η κηδεία του Μπάλντοκ, προς αναβολή το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 20:37 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 16.10.2024

Στις 30 Οκτωβρίου θα τελεστεί, στην Αγγλία, η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ. Για τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει οριστεί ο αγώνας Κυπέλλου Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, που οδεύει προς αναβολή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του dikisports.blogspot.com, η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού θα γίνει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στην Αγγλία. Την ίδια ημερομηνία είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, στο πλαίσιο της φάσης των "16", απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όπως είναι λογικό και αυτονόητο, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να καταθέσει αίτημα αναβολής του αγώνα στην ΕΠΟ, μια και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση και το προσωπικό της ομάδας θα παρευρευθούν στην εξόδιο ακολουθία. Απάντηση στο αίτημα του Τριφυλλιού ακόμα δεν έχει υπάρξει, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Με βάση την πληροφόρηση που αναφέρεται στο δημοσίευμα, πάντως, στην τελετή θα βρεθεί αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Εθνικής ομάδας.

Daily Μail: «Ο Παναθηναϊκός, σύλλογος με ισχυρές αξίες, θα τιμήσει το συμβόλαιο του Μπαλντοκ φροντίζοντας την οικογένεια του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:32 - 14.10.2024

Daily Μail: «Ο Παναθηναϊκός, σύλλογος με ισχυρές αξίες, θα τιμήσει το συμβόλαιο του Μπαλντοκ φροντίζοντας την οικογένεια του»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», ο Παναθηναϊκός θα φροντίσει την οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, προσφέροντας κανονικά όσα προβλέπει το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός έχει υψώσει ασπίδα προστασίας στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή, βοηθώντας στα γραφειοκρατικά ζητήματα που προκύπτουν για τη μεταφορά της σορού του Μπάλντοκ στην Αγγλία. Ενώ, όπως έχουν αναφέρει βρετανικά ΜΜΕ, σε άρθρα αλλά και στα social media, αναμένεται να αναλάβει και άλλες δράσεις. Με απόλυτο σκοπό να βοηθήσει τους οικείους του εκλιπόντος από εδώ και πέρα.