Στο αεροπλάνο για Αθήνα ο Πιερό για να υπογράψει στην ΑΕΚ

Φωτ. IMAGO

Στο αεροπλάνο για Αθήνα ο Πιερό για να υπογράψει στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:38 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 09.09.2024

Ο Φραντζί Πιερό έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα και την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Προφανώς από την στιγμή που από την ΑΕΚ δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία απολύτως οριστική συμφωνία με την Μακάμπι Χάιφα για τον Φραντζί Πιερό, θεωρητικά ακόμα μεταγραφή δεν υπάρχει. Όπως επίσης υπάρχει και περιθώριο... ανατροπής. Παρόλα αυτά υπάρχει και η ουσία, που είναι πως στην ΑΕΚ πλέον έχουν μπει σε μια διαδικασία που αφορά τα πρακτικά της υπόθεσης. Όπως πρώτα να τελειώσει και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας με την Μακάμπι, αλλά και κατόπιν η άφιξη του Αϊτινού φορ στην Αθήνα.

Ο Πιερό έχει απόψε στις 11 ώρα Ελλάδος επίσημη αγωνιστική υποχρέωση με την εθνική ομάδα της χώρας του. Με αντίπαλο την εθνική του Σεντ Μάρτεν. Θα ήθελε πολύ ο Πιερό να παίξει σ' αυτό το ματς, καθώς πάντα δηλώνει παρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και με συνέπεια στο σκοράρισμα. Μετρά άλλωστε 21 γκολ σε 30 εμφανίσεις. Από την άλλη μεριά, είναι και μεγάλη η λαχτάρα του, να κλείσει την μεταγραφή του.

Φραντζί Πιερό: Ο «Λουκάκου της Αϊτής» και οι αδιανόητοι αριθμοί του που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στο σκοράρισμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:07 - 09.09.2024

Φραντζί Πιερό: Ο «Λουκάκου της Αϊτής» και οι αδιανόητοι αριθμοί του που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στο σκοράρισμα

Από τη φτώχεια της Αϊτής μέχρι τα μεγάλα αμερικανικά πανεπιστήμια, η ζωή του Φρεντζί Πιερό, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ξεχωρίζει στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη ο Πιερό πήρε άδεια από την εθνική και έμεινε στο Πουέρτο Ρίκο ώστε να μπορέσει να πετάξει από εκεί για Ελλάδα και μάλιστα εντός της ημέρας (09/09).

Ο Πιερό θεωρεί την ΑΕΚ ως ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του και έτσι αντιμετώπισε την υπόθεση από την πρώτη στιγμή που έγινε η προσέγγιση. Θα ήθελε λοιπόν να γίνουν όλα τα απαραίτητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ένωση.

Όπως και να έχει, ο Πιερό είναι με την βαλίτσα στο χέρι για Αθήνα και ο παίκτης ξεκίνησε το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Από το Πουέρτο Ρίκο πήγε στις ΗΠΑ και από εκεί έρχεται Αθήνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!