Στο... ακουστικό της η ΑΕΚ περιμένει απαντήσεις για σέντερ φορ και όχι μόνο για τον Φοφανά

Φοφανά - Φωτ. IMAGO

i

Ντατρό Φοφανά

Στο... ακουστικό της η ΑΕΚ περιμένει απαντήσεις για σέντερ φορ και όχι μόνο για τον Φοφανά

Κώστας Τσίλης 15:30 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 31.08.2024

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προσπάθεια της Ένωσης για να κλείσει την μεταγραφή του επιθετικού και το Sportal.gr αναλύει όλα τα δεδομένα που αφορούν και τον Ιβοριανό της Τσέλσι

Η ΑΕΚ από την στιγμή που έφτασε μέχρι και την τελευταία μέρα του Αυγούστου με την εκκρεμότητα της μεταγραφής του σέντερ φορ, έχει πλέον την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως κλείνουν οι αγορές των μεγάλων πρωταθλημάτων. Και αυτό σημαίνει πως παίκτες με ποιότητες και βιογραφικό τέτοιο, που στόχευαν σε μια τέτοιου είδους μετακίνηση, τώρα αναγκαστικά βλέπουν τα πράγματα αλλιώς. Ένας εξ αυτών είναι και ο Ντατρό Φοφανά, για τον οποίο ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr.

Η υπόθεση της μεταγραφής του φορ στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία, με πολύ συγκεκριμένα δεδομένα. Η Ένωση έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένης περιπτώσεις, τις έχει δουλέψει και σε κάποιες εξ αυτών έχει καταθέσει ακόμα και προτάσεις. Και πλέον έχει φτάσει στο στάδιο που περιμένει τις απαντήσεις. Είναι όλες πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Όπως αυτή του Φοφανά που πρέπει και ο ίδιος να πειστεί να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και η Τσέλσι να βάλει μια οψιόν αγοράς που να μπορεί η ΑΕΚ να την καλύψει.

Η υπόθεση όμως του Ιβοριανού φορ, δεν είναι η μοναδική ανοιχτή. Επί της ουσίας οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι όλες τις τελευταίες ώρες και θα είναι και τις επόμενες, με το ακουστικό στο χέρι, περιμένοντας απαντήσεις στις προτάσεις που έχει κάνει. Και αναλόγως θα κινηθεί, προκειμένου να κλείσει άμεσα την μεταγραφή του φορ.