Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές του ΠΑΟΚ!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές του ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 14:20 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 07.06.2024

Ο ΠΑΟΚ κλείνει όλα τα μεταγραφικά του θέματα με επιτυχία όπως όλα δείχνουν

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο φουλ τις μεταγραφικές μηχανές του και παίζει... μπάλα σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε θέσει ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση- παραμονή του Σουαλιό Μεϊτέ, και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα για να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον το «μπαλάκι» περνά στις διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με τον παίκτη, οι δύο πλευρές δεν είναι μακριά, και το πιθανότερο είναι σύντομα να υπάρχουν οριστικές, κι ευχάριστες, εξελίξεις.

Άλλωστε ο Γάλλος μέσος έχει εκφράσει τη επιθυμία του να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, και φαίνεται πως αυτό θα συμβεί, με το «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου να ικανοποιείται!

Άξιο αναφοράς είναι πως ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση μεσοεπιθετικού και το θέμα μετά τη διαφαινόμενη πώληση του Γιάννη Κωνσταντέλια το θέμα είναι πολύ κοντά στο να κλείσει θετικά για τον Δικέφαλο, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν λοκάρει στον στόχο και οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης, πως ο Δικέφαλος τα έχει βρει και με τους Σβαμπ, Κεντζιόρα και με τον πρώτο απομένουν μόνο οι υπογραφές, ενώ για τον δεύτερο πρέπει να ρυθμιστούν απλά κάποιες λεπτομέρειες.

Αναφορικά με την υπόθεση Μπρεϊθγουέιτ, ο Δανός φορ της Εσπανιόλ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Για την ώρα παρατηρείται μια απόσταση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δουλεύει πάνω στην υπόθεση, προκειμένου να καταφέρει να τη φέρει στα μέτρα του.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποχρεώσεις του 33χρονου φορ με την Εσπανιόλ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έχει μπροστά του τα κρίσιμα παιχνίδια για τα Play Off ανόδου στη La Liga.