Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Μάκης Γκαγκάτσης (gallery)

Ο Μάκης Γκαγκάτσης

i

© Intime

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Μάκης Γκαγκάτσης (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 20:57 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 07.09.2024

Το παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, για να δει από κοντά την αναμέτρηση Ελλάδα - Φινλανδία.

Το βράδυ του Σαββάτου (7/9) η Ελλάδα υποδέχεται τη Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης», επιστρέφοντας στο φαληρικό γήπεδο μετά από επτά χρόνια. Η αναμέτρηση αφορά το Nations League και αποτελεί την πρώτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Εκτός από τους περίπου 17 χιλιάδες φίλαθλους που αναμένεται να βρίσκονται στην κερκίδα, το παρών στην έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έδωσε και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Περισσότερα από 17.000 εισιτήρια έχουν κάνει... φτερά για το Ελλάδα - Φινλανδία

Η Ελλάδα θα τεθεί αντιμέτωπη απόψε (7/9, 21:45) στο Φάληρο με τη Φινλανδία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Nations League. Η επίσημη αγαπημένη έχει μπει στη νέα της εποχή, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει ντεμπούτο και τη δίψα του κόσμου να είναι μεγάλη για αυτό το ξεκίνημα.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έχουν πουληθεί περισσότερα από 17.000 εισιτήρια και δεν αποκλείεται οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τις 20 χιλιάδες μέχρι την έναρξη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το γήπεδο του Ολυμπιακού δεν θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, όμως ο κόσμος θα δώσει βροντερό «παρών» και θα δημιουργήσει μία καλή ατμόσφαιρα με στόχο οι γαλανόλευκοι να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση.