Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Μπιέλ

Ο υποβασταζόμενος Μπιελ

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Μπιέλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:12 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 14.08.2024

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Πεπ Μπίελ, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Φθιώτιδα, εκεί όπου η Λαμία τον «λύγισε» με το γκολ του Σλίβκα. Το χαμένο τρίποντο δεν ήταν η μοναδική απώλεια για τους Πειραιώτες, οι οποίοι βρέθηκαν να παίζουν με 10 παίκτες.

Ειδικότερα, ο Πεπ Μπιέλ δέχθηκε μία κλωτσιά από τον Σίντκλεϊ με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με τραυματισμό από το γήπεδο. Το πρόβλημα ήταν αφενός πως ο ίδιος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις πέντε λεπτά από τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι και αφετέρου πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε εξαντλήσει όλες τις αλλαγές του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι «ερυθρόλευκοι» να αγωνιστούν για αρκετό διάστημα με παίκτη λιγότερο. 

Η αγωνία για την κατάσταση του Ισπανού επιθετικού ήταν - και είναι - μεγάλη, με τον ίδιο να πηγαίνει για εξετάσεις μετά το ματς στο «Αθ. Διάκος». Πλέον, όλοι βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων, ελπίζοντας πως ο Μπιέλ δεν θα έχει τίποτα σοβαρό, εν όψει και των σημαντικών αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα του στο επόμενο διάστημα. 

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν στη μάχη της κορυφής, έχασε έδαφος ο Ολυμπιακός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:53 - 03.01.2024

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν στη μάχη της κορυφής, έχασε έδαφος ο Ολυμπιακός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή της Stoiximan Super League, με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να βρίσκονται στο κατόπι του. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός πέταξε βαθμούς κόντρα στη Λαμία και η πρώτη θέση απομακρύνθηκε αισθητά.

Θυμίζουμε πως στο ίδιο παιχνίδι χτύπησε και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος μετά από σύγκρουση με τον Τζανδάρη έσπασε το δόντι του. Εντούτοις, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός συνέχισε κανονικά, παρά το γεγονός πως βρέθηκε για πολλή ώρα στο έδαφος.