Στο παιχνίδι για τον Αμπουμπακάρ, βάζουν την ΑΕΚ οι Τούρκοι

Φωτ. IMAGO

Στο παιχνίδι για τον Αμπουμπακάρ, βάζουν την ΑΕΚ οι Τούρκοι

Κώστας Τσίλης 02:14 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 02:16 - 28.08.2024

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Ένωση ενδιαφέρεται για τον 32χρονο Καμερουνέζο επιθετικό της Μπεσικτάς

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει ρίξει όλο το μεταγραφικό της βάρος στην απόκτηση σέντερ φορ, όσο δεν κλείνει η υπόθεση, τόσο θα εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Το τελευταίο είναι μεταμεσονύχτιο και έρχεται από την Τουρκία. Από εκεί πάντως που κατά κανόνα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της αλήθειας.

Το πρέσινγκ της ΑΕΚ για Ντουά, η ποιοτική εναλλακτική, η ξαφνική... εμφάνιση και τα χρονικά όρια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:15 - 27.08.2024

Το πρέσινγκ της ΑΕΚ για Ντουά, η ποιοτική εναλλακτική, η ξαφνική... εμφάνιση και τα χρονικά όρια

Όλο το βάρος των ανθρώπων της Ένωσης έχει πέσει στην προσπάθεια για την απόκτηση ενός επιθετικού, με πίεση για να κλείσει η υπόθεση ακόμα και μέσα στην εβδομάδα και το Sportal.gr αναλύει όλα τα δεδομένα

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Σαλίφ Μανάβ, η ΑΕΚ δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ. Πρόκειται για έναν 32 χρονο διεθνή Καμερουνέζο σέντερ φορ. Το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου, αλλά δεν φέρεται να είναι μέσα στους παίκτες που υπολογίζονται από την τουρκικό σύλλογο. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως σύντομα η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση.

Πέρυσι σε 34 ματς ο Αμπουμπακάρ είχε 12 γκολ και γενικώς έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην εθνική Καμερούν, με πάνω από 100 συμμετοχές. Βεβαίως η ΑΕΚ έχει ανοιχτό την διαπραγμάτευσή της με την Λουντογκόρετς για τον Ντουά. Ωστόσο έχει δεδομένα και εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει με τον Ελβετό φορ. Μένει να φανεί αν ο Αμπουμπακάρ είναι μέσα σ' αυτές, καθώς η ώρα που βγήκε το δημοσίευμα, φυσικά και δεν επέτρεπε επιβεβαίωση ή διάψευση από την ΑΕΚ.