Στο Ριάντ για να υπογράψει στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ ©INTIME

Στο Ριάντ για να υπογράψει στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο

Sportal newsroom 21:51 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 20.08.2024

Κοντά στην Αλ Νασρ φαίνεται ότι είναι ο Πορτογάλος σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προσγειώθηκε στο Ριάντ για να γίνει η συμφωνία με την αραβική ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συμφωνήσει με την Αλ Νασρ, καθώς ο Πορτογάλος έφτασε στο Ριάντ προκειμένου να γίνει το deal. Προηγουμένως η Marca είχε αναφέρει ότι η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία θα περιμένει τον CR7 και τώρα φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται.

Οι Σαουδάραβες πρόσφατα είχαν κάνει τεράστια πρόταση 215 εκατομμυρίων σε 2.5 χρόνια. Η πρόταση αυτή σε συνδυασμό με ότι οι Ευρωπαϊκές ομάδες δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον, έκανε τον Πορτογάλο να συζητήσει με την Αλ Νασρ. Οι ίδιοι μάλιστα με την εξέλιξη αυτή ελπίζουν να έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να φαίνεται ότι βρήκε ομάδα, αλλά η σεζόν που έχει κάνει μέχρι στιγμής δεν συζητιέται για την καλή αγωνιστική του εικόνα, αλλά για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά. Από την άρνηση στον Τεν Χαχ για να μπει στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι και την αποχώρησή του από το γήπεδο λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Το «κερασάκι στη τούρτα» μάλιστα ήταν η συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν περί ελλειψης σεβασμού προς το πρόσωπό του από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.