Στο Σριούσμπερι το Νιου Σεντς - Παναθηναϊκός (photos)

Στο Σριούσμπερι το Νιου Σεντς - Παναθηναϊκός (photos)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 08:46 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 24.09.2024

Η Σριούσμπερι ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Νιου Σεντς, ώστε να φιλοξενηθούν στο γήπεδό της τα εντός έδρας παιχνίδια της ουαλικής ομάδας στο Conference League. Ανάμεσά τους, αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Η Νιου Σεντς είναι προγραμματισμένο να υποδεχτεί το Τριφύλλι στις 12 Δεκεμβρίου, για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Η φυσική της έδρα, το "Παρκ Χολ", δεν πληροί τις προϋποθέσεις, ώστε να διεξαχθεί παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης, επομένως οι Ουαλοί ήταν αναγκασμένοι να αναζητήσουν γήπεδο να τους φιλοξενήσει. Η πιο λογική επιλογή ήταν το κοντινό Σριούσμπερι, στην Αγγλία, που απέχει από το Όσγουεστρι περίπου 30 χιλιόμετρα. Η περιοχή υπάγεται στην επαρχία Σρόφσαϊρ των Γουέστ Μίντλαντς, ανήκει στην Αγγλία και βρίσκεται στα σύνορα με την Ουαλία.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της αγγλικής League One (3η κατηγορία στο Νησί), ήρθε σε συμφωνία με τη Νιου Σεντς, ώστε το ουαλικό κλαμπ να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια στο "Κράουντ Μίντοου", χωρητικότητας περίπου 10.000 θεατών (9.875 για την ακρίβεια, εκ των οποίων οι 555 είναι θέσεις ορθίων). Έτσι, η έδρα της Σριούσμπερι θα φιλοξενήσει, κατά σειρά, τους αγώνες της Νιου Σεντς με Αστάνα (24 Οκτωβρίου), Τζουργκάρντεν (28 Νοεμβρίου) και Παναθηναϊκό (12 Δεκεμβρίου).

Επομένως, το Τριφύλλι θα χρειαστεί να κάνει ένα ιδιαίτερο ταξίδι στην Αγγλία, για να αντιμετωπίσει τους Ουαλούς, ανάμεσα στα εκτός έδρας παιχνίδια Πρωταθλήματος με Αστέρα AKTOR (8 Δεκεμβρίου) και Λεβαδειακό (15 Δεκεμβρίου). Τα κοντινότερα αεροδρόμια στο Σριούσμπερι είναι του Λίβερπουλ (71 χιλιόμετρα), Μπέρμιγχαμ (75 χιλιόμετρα) και Μάντσεστερ (80 χιλιόμετρα).