Στο «στόχαστρο» της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μπέκερ
i

Νότιγχαμ Φόρεστ/©Intime

Στο «στόχαστρο» της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μπέκερ

Sportal newsroom 12:57 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 20.08.2024

Ενίσχυση, προκειμένου να παλέψει για την παραμονή στην Premier League, αναζητεί η Νότιγχαμ Φόρεστ, που «βλέπει» τον εξτρέμ της Ουνιόν Βερολίνου, Σεράλντο Μπέκερ.

Αποφασισμένοι να ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα τους, ώστε να δώσουν τη «μάχη» για την παραμονή στην Premier League, είναι στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Στιβ Κούπερ και οι συνεργάτες του αναζητούν, μεταξύ άλλων, κι έναν εξτρέμ που θα κάνει την ομάδα πιο απειλητική και φαίνεται πως έχουν βρει μια περίπτωση που τους ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Premier League: πόσο εξαντλημένοι θα είναι οι παίκτες κάθε ομάδας μετά τη λήξη του Μουντιάλ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

17:49 - 08.12.2022

Premier League: πόσο εξαντλημένοι θα είναι οι παίκτες κάθε ομάδας μετά τη λήξη του Μουντιάλ

Αναρίθμητοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κερδίζουν το ψωμί τους στα αγγλικά γήπεδα. Ας επιχειρήσουμε να δούμε πόση καταπόνηση αναμένεται να έχει αθροιστικά κάθε ομάδα με την επανέναρξη της Premier League

Πρόκειται για τον Σεράλντο Μπέκερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουνιόν Βερολίνου, με τη φανέλα της οποίας φέτος μετράει 8 γκολ και 6 ασίστ σε 23 εμφανίσεις. Σύμφωνα, με δημοσιεύματα, ήδη έχει υπάρξει η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο. O 27χρονος Μπέκερ έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία, όμως από το 2021 αγωνίζεται με την εθνική ομάδα του Σουρινάμ.