Στο «στόχαστρο» της Τσέλσι ο Μπαντιασιλέ
i

Ο Μπενουά Μπαντιασιλέ/printscreen

Στο «στόχαστρο» της Τσέλσι ο Μπαντιασιλέ

Sportal newsroom 10:29 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 20.08.2024

Με την περίπτωση του Γιόσκο Γκβάρντιολ να δυσκολεύει, η Τσέλσι θέτει σε εφαρμογή εναλλακτικό πλάνο και κινείται για την απόκτηση του Μπενουά Μπαντιασιλέ, από τη Μονακό.

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ βρίσκεται εδώ και καιρό στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τσέλσι για να καλύψει τη θέση στην αριστερή πλευρά του κέντρου άμυνας των Λονδρέζων. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδος στη συγκεκριμένη υπόθεση οι «μπλε» αναγκάζονται να κοιτάζουν και αλλού.

Οι Λονδρέζοι επιχείρησαν να πάρουν το καλοκαίρι τον 20χρονο Κροάτη στόπερ, ωστόσο δεν τα βρήκαν στο οικονομικό με τη Λειψία. Εκτοτε, η υπόθεση έχει δυσκολέψει. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Γκβάρντιολ στο Μουντιάλ η τιμή του έχει ανέβει αρκετά και αναμένεται… πόλεμος προσφορών για την απόκτησή του.

Ετσι, η ομάδα του Γκρέιαμ Τέιλορ ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή το «Plan B» και να κινηθεί για τον Μπενουά Μπαντιασιλέ, έχοντας ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τη Μονακό. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως παρότι ακόμα δεν υπάρχει πλήρης συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για την Τσέλσι. 

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός των Μονεγάσκων να μεταπηδήσει στην Premier League κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η απόκτησή του θα κοστίσει στην Τσέλσι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ.