Στο τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη, η οικογένεια ζήτησε δωρεές στο σωματείο «Ελπίδα» αντί στεφάνων

Ο Μιχάλης Κατσούρης

i

© AEK FC

Στο τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη, η οικογένεια ζήτησε δωρεές στο σωματείο «Ελπίδα» αντί στεφάνων

Κώστας Τσίλης 13:17 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 14.08.2024

Δωρεές υπέρ του σωματείου «Ελπίδα – σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» αντί στεφάνων, ζήτησε η οικογένεια του Μιχάλη για το τελευταίο αντίο μ' ένα συγκλονιστικό μήνυμα

Αύριο στην Ελευσίνα, η οικογένεια, οι φίλοι, η ΑΕΚ, όλοι, λένε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη, που «έφυγε» την περασμένη Δευτέρα από μαχαίρι φονιά στην δολοφονική επιδρομή Κροατών και Ελλήνων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σ’ αυτή την ακραία δύσκολη στιγμή της, η οικογένεια του Μιχάλη, αφού αρνήθηκε να αναλάβει η ΑΕΚ το κόστος της κηδείας, το μόνο που ζήτησε είναι αντί στεφάνων, να δοθούν δωρεές υπέρ του σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο». 

"Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι' αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" στη μνήμη του αδικοχαμένου μας" είναι το μήνυμα που έστειλε η οικογένεια του Μιχάλη.

Οργή στην ΑΕΚ με την Αστυνομία για το διαβιβαστικό περί «ραντεβού θανάτου»!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:03 - 09.08.2023

Οργή στην ΑΕΚ με την Αστυνομία για το διαβιβαστικό περί «ραντεβού θανάτου»!

Αγανακτισμένοι και οργισμένοι είναι στην ΑΕΚ για το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ που παρουσιάζει ως οπαδικό ραντεβού την φονική επίθεση και γίνεται ακόμα και υπερασπιστικό επιχείρημα των συλληφθέντων Κροατών.

Αναλυτικά οι οδηγίες για όποιον επιθυμεί; "Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» σε μνήμη του αδικοχαμένου ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ. Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»: Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515. Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836. Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ». 

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.