Εκτός έδρας νίκες ψάχνουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός πριν τη διακοπή

Ντάνιελ Μαντσίνι και Άνταμ Τσέριν

i

Intime

Εκτός έδρας νίκες ψάχνουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός πριν τη διακοπή

Sportal newsroom 10:24 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 01.09.2024

Φουλ δράση στη Stoiximan Super League, με εκτός έδρας δοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League με τους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να ψάχνουν εκτός έδρας νίκες για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής.

Λεβαδειακός - ΑΕΚ

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 19:00 από τη Λιβαδειά εκεί όπου η ΑΕΚ έχοντας στο πλευρό της αρκετούς φιλάθλους της θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την γκέλα με τη Λαμία (1-1), απέναντι στον αξιόμαχο Λεβαδειακό, ο οποίος «λύγισε» στο 96' στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει μαζί του τους νεοαποκτηθέντες, Τσοκάι και Κάτρη, αλλά και τον Λιάγκα που επέστρεψε, ενώ εκτός έμειναν οι Εραμούσπε, Μορέιρα και Κωστή.

Χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα η ΑΕΚ, η οποία δεν ανακοινώνει αποστολή πριν από τους αγώνες της. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει τους γνωστούς τραυματίες Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γενς Γιόνσον.

Βόλος - ΟΦΗ

Μισή ώρα αργότερα (19:30) ο Βόλος που προέρχεται από το «διπλό» στην Τρίπολη (0-1) κόντρα στον Αστέρα υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον ΟΦΗ, ο οποίος ψάχνει το πρώτο του τρίποντο.

Ο Χοακίν Γκόμεζ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξέτισε την ποινή του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Τσοκάνης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα βρίσκονται τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Κρητικών, οι Φούντας και Μπαΐνοβιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Αποστολάκης, Μπρεσάν και Νέιρα, ο τιμωρημένος Ισέκα και ο Μπάουμαν, ο οποίος «κόπηκε» για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Στις 20:30 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος που έχει ξεκινήσει με δύο ισόπαλα αποτελέσματα τη σεζόν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να κάνει το τρία στα τρία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κίνι, Μανσούρ, ενώ εκτός έμεινε και ο «νέος» Τσιγγάρας που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Δικέφαλο, καθώς στη συμφωνία των δύο ομάδων υπήρχε σχετικός όρος. Νοκ άουτ παραμένει και ο νεαρός Τζοβάρας.

Χωρίς τον Τάισον θα αγωνιστούν οι «ασπρόμαυροι», καθώς ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και έμεινε εκτός. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει εκ νέου και τον Τόμας που ακόμη δεν είναι στο 100%.

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα κλείνει στις 22:00 στη Λεωφόρο, εκεί όπου η νεοφώτιστη Athens Kallithea αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει την υποστήριξη αρκετών φίλων του έχοντας εξασφαλίσει περίπου 10.000 εισιτήρια.

Για πρώτη φορά ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται στην αποστολή, όπως επίσης κι ο Νεμάνια Νίκολιτς. Από εκεί και πέρα εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μαρότα, Τζιάνι, όπως και ο Μεχίας που υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς και Γερεμέγεφ,

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!