Eνός λεπτού σιγή στα ματς της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League στη μνήμη του Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας

i

Τζορτζ Μπάλντοκ / © INTIME

Eνός λεπτού σιγή στα ματς της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League στη μνήμη του Μπάλντοκ

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:58 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.10.2024

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της 8ης αγωνιστικής στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ θα τιμήσει η Super League. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10), θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη μνήμη του George...

Σε όλους τους αγώνες της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ».

Φοβερή στιγμή: Οι Έλληνες διεθνείς πήγαν στον κόσμο με τη φανέλα του Μπάλντοκ (vid)

Η Εθνική Ελλάδας με νέα καλή εμφάνιση επικράτησε με 2-0 της Ιρλανδίας, χάρη στα γκολ των Μπακασέτα και Μάνταλου και παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League.

Έτσι, η «γαλανόλευκη» που και πάλι σε σημαντικό διάστημα του αγώνα, έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, έκανε τον κόσμο της να νιώθει περήφανος και τίμησε και σε ελληνικό έδαφος με τον καλύτερο τρόπο τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μάλιστα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι Έλληνες διεθνείς έκαναν τον γύρο του θριάμβου, πηγαίνοντας στον κόσμο στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» με τη φανέλα του αδικοχαμένου 31χρονου.