Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη στα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής

Ο Γιώργος Λυγγερίδης

i

© Intime

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη στα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής

Γιάννης Λιβανός • 14:59 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 14.08.2024

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε ότι σε όλα τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Η Stoiximan Super League αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στον Γιώργο Λυγγερίδη, αφού ανακοίνωσε ότι στα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών ύστερα από τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη από τη ναυτική φωτοβολίδα που δέχθηκε στα σοβαρά επεισόδια στον Ρέντη.

Ταυτόχρονα, υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω αγωνιστική (23η) είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο, καθώς και της ευαισθητοποίησης όλης της κοινωνίας πάνω στο εν λόγω ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, σε όλους τους αγώνες της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη».