Επιστροφή στη δράση με «μάχες» σε Λαμία και Τρίπολη
i

© Intime

Επιστροφή στη δράση με «μάχες» σε Λαμία και Τρίπολη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:54 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 14.09.2024

Η δράση στην Stoiximan Super League επιστρέφει, με τη Λαμία και τον Αστέρα να υποδέχονται την Athens Kallithea και τον Ατρόμητο αντίστοιχα.

Η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε και η Stoiximan Super League είναι έτοιμη για επανέναρξη!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η Λαμία θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ την Athens Kallithea (14/9, 18:00), σε μία άκρως αμφίρροπη μονομαχία. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τέσσερις πόντους και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την ισοπαλία στην Opap Arena κόντρα στην ΑΕΚ (1-1) να ξεχωρίζει.

Από την άλλη, η νεοφώτιστη ομάδα της Αθήνας μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με αποτέλεσμα στο «Αθανάσιος Διάκος» να αναζητήσει το πρώτο της τρίποντο.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής των Φθιωτών, Μαρίνος Σατσιάς, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

H αποστολή της Λαμίας: Ράτον, Κόστιτς, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντ, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπικόβ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Στην αντίπερα όχθη, εκτός «μάχης» για τους φιλοξενούμενους έμειναν οι τραυματίες Μαρότα και Μεχίας.

Η αποστολή της Athens Kallithea: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Ματίεβιτς, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

Δύο ώρες αργότερα (20:00) στην Τρίπολη, ο Asteras Aktor θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο. Με την αύρα του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος έφτασε στην Ακαρδία για να αναλάβει τον σύλλογο, οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη, μετά τα δύο πολύ σημαντικά αποτελέσματα σε ΟΑΚΑ και Χαριλάου.

Ο ανανεωμένος Ατρόμητος από την άλλη αναζητεί την πρώτη του νίκη, μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Άρη και ΟΦΗ και την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την ομάδα της Τρίπολης.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος θα κάτσει προσωρινά στον πάγκο των Αρκάδων, δεν μπορεί να υπολογίζει στον ανέτοιμο Νικολάι Άλχο, ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός των Περιστεριωτών δεν θα έχει μαζί του τους Πομόνη, Αργυρίου και Τζοβάρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Τσιγγάρας, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.