Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός, στους «Ζωσιμάδες» δοκιμάζεται ο Άρης

Ολυμπιακός

i

©Intime

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός, στους «Ζωσιμάδες» δοκιμάζεται ο Άρης

Στέλιος Βαρδάκης • 09:17 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 23.05.2024

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan Super League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΟΦΗ, τον Άρη να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει από το «Γ.Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 17:30 (COSMOTE SPORT 1 HD). 

Ολυμπιακός: Οι έντονοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια από την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ και η διαδικασία των πέναλτι (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:44 - 09.02.2024

Ολυμπιακός: Οι έντονοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια από την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ και η διαδικασία των πέναλτι (vid)

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την παρακάμερα από την πρόκριση επί της Ίντερ, η οποία δείχνει τις αντιδράσεις του πάγκου και του κόσμου από την αναμέτρηση, την διαδικασία των πέναλτι, αλλά και τους πανηγυρισμούς στο φινάλε.

Καταιγιστικές εξελίξεις στους «ερυθρόλευκους» τις τελευταίες μέρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα αναμένεται να το διαδεχθεί ο Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός κόουτς θα βρίσκεται σήμερα στην Ελλάδα και την ώρα του αγώνα θα είναι στις εξέδρες του γηπέδου. Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα καθίσει σήμερα ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος (προπονητής της Κ19).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν ανακοινώθηκε αποστολή ωστόσο ο υπηρεσιακός τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρέτσο και Ελ Αραμπί που είναι τραυματίες. Αντιθέτως, κανονικά στην διαθεσή του βρίσκεται ο Καμπράλ. 

Καζάνι που βράζει και ο ΟΦΗ που επίσης ενδέχεται να αλλάξει προπονητή τις επόμενες μέρες καθώς ο Πέπε Μελ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχώρησής του από την ομάδα μετά την ήττα από τη Κηφισιά. 

Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης Μπούσης έσβησε ότι έχει σχέση με τους Κρητικούς από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «βάζοντας φωτιά» στα σενάρια που τον  θέλουν να αποχωρεί και αυτός από την ομάδα. 

Πάντως ο προπονητής του ΟΦΗ ανακοίνωσε κανονικά την αποστολή για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», στην οποία βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Λουκάο και Χεσούς Χιμένεθ. Εκτός έμειναν οι Τοράλ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, όπως και οι Σημαντηράκης, Σωτηρίου, Κουτεντάκης, Καλαφάτης, Θεοδοσουλάκης, Αδαμάκης.

Λίγο αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη (19:00 Novasports 2HD) σε ένα ματς ζωής ή θανάτου για τους γηπεδούχους. 

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλουν την νίκη για να ανασάνουν και να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΠΑΣ δεν ανακοίνωσε αποστολή ωστόσο δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και πάλι η παρουσία των δύο μεταγραφικών αποκτημάτων, Ντεμίρ και Τούτου, ενώ αρκετά πιθανό να συμπεριληφθούν σε αυτήν και τρία νέα πρόσωπα οι Νάγκι, Ροζάλες και Σομποτσίνσκι. Εκτός έμειναν σίγουρα οι Βρακάς, Κύρκος, Μίνα και Ναούμης που είναι με την Κ19, καθώς και ο Γκάρο που δεν είναι στα πλάνα του Γρηγορίου.

Στην αντίπερα όχθη, η ΠΑΕ Άρης διέψευσε τις πληροφορίες περί αποχής των παικτών του από την προπόνηση και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης εν όψει των δυο αγώνων με ΠΑΣ και Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Μοντόγια ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Φαμπιάνο και Ζουλ που ακολουθούν το πρόγραμμά τους. Επίσης στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Φεράρι.

Στο τελευταίο χρονικά, ματς της σημερινής ημέρας ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο (19:30 COSMOTE SPORT 2 HD) στο Αγρίνιο. Διαφορετικοί στόχοι για την κάθε ομάδα με την ομάδα του Αγρινίου να θέλει την νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ η ομάδα του Περιστερίου θέλει να μην μείνει κι άλλο πίσω στο κυνήγι της 6ης θέσης και την είσοδο στα play- off.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναιτωλικού τον Λέβαν Σενγκέλια που ταλαιπωρείται από ίωση όπως και τον Μιχάλη Μπακάκη λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ εκτός έμεινε και ο Στέφανος Καπίνο. Αντιθέτως, στην διάθεσή του βρίσκονται οι Ταμπίντζε, Λομόνακο.

Με απουσίες θα παραταχθεί και ο Ατρόμητος με τον Σάσα Ίλιτς να μην μπορεί να υπολογίζει στον Λούκας Ασεβέδο, ο οποίος αποκόμισε χτύπημα στη γάμπα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και τον Ουζαντί Κεσχρίντα ο οποίος επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και κάνει προετοιμασία για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Στην αποστολή δεν θα συμπεριληφθεί, επίσης, ο Μαξίμ Ιμερέκοφ, ο οποίος αναγκάστηκε να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.