Για το 3Χ3 ο Ολυμπιακός, σπουδαίες μάχες σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο

Ολυμπιακός

i

©Intime

Για το 3Χ3 ο Ολυμπιακός, σπουδαίες μάχες σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο

Κώστας Τόπας 08:40 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 31.08.2024

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις το Σάββατο (31/08).

Με τρεις ενδιαφέρουσες αγωνιστικές επιστρέφει η δράση στη Stoiximan Super League το Σάββατο (31/08).

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 19:30. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν συνολικά τέσσερις φορές την περασμένη περίοδο, αφού βρέθηκαν  αντίπαλοι και στην διαδικασία των Stoiximan play offs, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά η Λαμία.

Τι ζητούσε και τι σκεφτόταν ο Ποντένσε με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - Οι οικονομικές απαιτήσεις και η «τρελή» χρονική διάρκεια συμβολαίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:07 - 30.08.2024

Τι ζητούσε και τι σκεφτόταν ο Ποντένσε με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - Οι οικονομικές απαιτήσεις και η «τρελή» χρονική διάρκεια συμβολαίου

Η υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε φαίνεται πως δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο, αφού ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να υποκύψει στις ακραίες απαιτήσεις του παίκτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικρατήσει στις επτά από τις οκτώ επισκέψεις τους στη Λαμία και όλες είναι  με διαφορετικό σκορ. Μια αναμέτρηση που μπορείτε να δείτε από το COSMOTE Sport 1.

Στις 20:00 ο Άρης υποδέχεται τον Asteras AKTOR στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης» λόγω τιμωρίας. Τον αγώνα μπορείτε να δείτε από το NOVA Sports Prime. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και την περσινή περίοδο για την 3η αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη,  όπου ο Άρης επικράτησε με 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ, αλλά υπέρ του Astera Aktor ολοκληρώθηκε η  αναμέτρηση τους στην Τρίπολη για τον Β’ Γύρο.  

Επτά διαδοχικές νίκες έχει σημειώσει ο Άρης στις αναμετρήσεις του με τον Asteras Aktor εντός έδρας.

Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι η μάχη των δύο ουραγών, Παναιτωλικού και Πανσερραϊκού που θα διεκδικήσουν τους πρώτους τους βαθμούς. Οι δύο ομάδες μέχρι και πέρσι είχαν συναντηθεί δύο φορές με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό για την Α’ Εθνική/Super League και για το 2023-24 ο Πανσερραϊκός ταξίδεψε δύο φορές στο Αγρίνιο, μια για την κανονική περίοδο και μια για τα play outs.

O Παναιτωλικός επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις, ενώ πήρε και ισοπαλία 1-1 στις Σέρρες, με αποτέλεσμα να διατηρεί ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων μαζί με την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος για τους ομίλους του 2017-18 όπου επικράτησε με 2-0.

Τον αγώνα μπορείτε να δείτε από το COSMOTE Sport 2.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!