Για το σερί ο Παναιτωλικός κόντρα στον Βόλο - Ντέρμπι Στερεάς Ελλάδας στη Λειβαδιά
i

©intime

Για το σερί ο Παναιτωλικός κόντρα στον Βόλο - Ντέρμπι Στερεάς Ελλάδας στη Λειβαδιά

Sportal newsroom 08:41 - 26.10.2024

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, ενώ λίγο αργότερα ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Αγρινίου αποτελεί τη μέχρι στιγμής έκπληξη του πρωταθλήματος, όντας πέμπτος στη βαθμολογία.

Μετά το διπλό στο Περιστέρι, όπου είχε νικήσει με 2-0 τον Ατρόμητο, ο Παναιτωλικός θέλει να πάρει νέο τρίποντο για να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μλάντεν, Λιάβα, Τσελίκοβιτς, Πέρες και Πάλμα.

Εκατομμύρια σε επενδύσεις και... high quality μπύρα: Πως ο γιος του Λουτσέσκου αναβίωσε μία εταιρεία που μεσουρανούσε στον σοσιαλισμό;
SPORT+

17:49 - 25.10.2024

Εκατομμύρια σε επενδύσεις και... high quality μπύρα: Πως ο γιος του Λουτσέσκου αναβίωσε μία εταιρεία που μεσουρανούσε στον σοσιαλισμό;

Η οικογένεια Λουτσέσκου έχει συνδυαστεί με τη λέξη ποδόσφαιρο, αφού Μιρτσέα και Ράζβαν βρίσκονται συνεχώς στους αγωνιστικούς χώρους. Αντίθετα, ο Ματέι, γιος του προπονητή του ΠΑΟΚ, προτίμησε το μονοπάτι του επιτυχημένου επιχειρηματία.

Από την άλλη ο Βόλος έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Πανσερραϊκό και θέλει το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής είναι οι Ντε Καμπς, Ασεχνούν και Τάχατος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Λουίς, Λαχούντ, Μπουζούκης, Τορεχόν, Ντίαζ, Λομόνακο.

Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Σούντγκρεν, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Μεντιέτα

Λεβαδειακός - Λαμία

Λίγο αργότερα ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη αφού μαζί με την Athens Kallithea είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Λειβαδιάς δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Εραμούσπε, τον Κωστή και τον Μπάλτσι, ενώ από την άλλη ο Λεωνίδας Βόκολος είδε τους Αντράντε, Ενρίκες και Σιμόνι να μένουν εκτός αποστολής.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Ν. Παπαδόπουλος): Γκροφ, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Μορέιρα, Γιαννιώτας, Πλέγας, Τσόκαϊ, Πεδρόσο, Λαμαράνα, Όζμπολτ

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κόστιτς, Κορνέζος, Σιόβας, Γιαννούτσος, Ραντόνια, Μπίκοφ, Νούνιες, Ρινγκ, Φουρτάδο, Γκουίντο, Βλαχομήτρος