Νέα εκτόξευση Ιωαννίδη - Στην κορυφή ο φορ του Παναθηναϊκού προσπέρασε τον Κωνσταντέλια που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής!

Λιβάι - Ιωαννίδης - Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Νέα εκτόξευση Ιωαννίδη - Στην κορυφή ο φορ του Παναθηναϊκού προσπέρασε τον Κωνσταντέλια που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής!

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:43 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 26.09.2024

Η ενδιάμεση ενημέρωση των αξιών αγοράς των ποδοσφαιριστών στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει ανακατατάξεις με τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού ν' ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας.

Η λίστα των παικτών με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στην Stoiximan Super League ανανεώθηκε κι ανέδειξε τον Φώτη Ιωαννίδη ως τον πιο πολύτιμο παίκτη τους πρωταθλήματος, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να χάνει την πρωτιά και να πέφτει στην δεύτερη θέση.

Ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού από τα 13 εκατ. ευρώ, ανέβηκε στα 18 εκατ. ευρώ! Αύξηση 5 εκατ. ευρώ σε έναν μήνα κι ασφαλώς έπαιξαν ρόλο στις τελευταίες αξιολογήσεις τα όσα έκανε με το τριφύλλι κόντρα στη Λανς, αλλά και με την Εθνική εναντίον της Φινλανδίας και της Ιρλανδίας.

Στη δεύτερη θέση είναι ο μέσος του ΠΑΟΚ Γιάννης Κωνσταντέλιας. Από τα 15 εκατ. ευρώ και την κορυφή της λίστας είναι πλέον δεύτερος, αλλά κι αυτός με αύξηση, αφού πλέον αξιολογείται στα 17 εκατ. ευρώ, ένα λιγότερο από τον συμπαίκτη του στην Εθνική.

Η κορυφαία τριάδα

Φώτης Ιωαννίδης

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έχει σταματήσει να τραβάει τα βλέμματα με τις επιδόσεις του, τόσο στα ελληνικά όσο και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Εδώ και πολύ καιρό, αρκετές ομάδες προσπάθησαν να το πλησιάσουν, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να πρωταγωνιστεί στην διεκδίκηση του παίκτη. Ο Παναθηναϊκός όμως απέρριπτε κάθε πρόταση και ποσά τα οποία ξεπερνούσαν τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Όσες πιο πολλές ήταν οι προσφορές, όλο και πιο πολύ αυξήθηκε η αξία του και κάπως έτσι βρέθηκε να κοστίζει 18 εκατομμύρια ευρώ.

Οπαδοί της Γαλατασαράι περίμεναν τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ για να πετάξουν πέτρες
EUROPA LEAGUE

12:04 - 26.09.2024

Οπαδοί της Γαλατασαράι περίμεναν τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ για να πετάξουν πέτρες

Οπαδοί της Γαλατασαράι έστησαν ενέδρα στα πούλμαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Κωνσταντινούπολη, δίχως ωστόσο να πετυχαίνουν τον σκοπό τους.

Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ο ΠΑΟΚ έχει στην διάθεσή του έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παίκτες. Ο μόλις 21 ετών επιθετικός χαφ, έχει ιδιαίτερη τεχνική και χαρακτηρίζεται από μία ποδοσφαιρική ευφυΐα, όπως λένε και οι προπονητές του. Φέτος το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε τρεις φορές την πρόταση από την Μπενφίκα, ύψους 20 εκατομμυρίων. Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή, είναι στα 17 εκατομμύρια, γι' αυτό βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Λιβάϊ Γκαρσία

Ο επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση , με την αξία αγοράς, να είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο Λιβάϊ Γκαρσία μπορεί να απασχολεί κατά καιρούς και να απουσιάζει λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν, αλλά δεν έλειψαν το καλοκαίρι οι προτάσεις, τις οποίες η Ένωση απέρριψε. Μάλιστα, η Ζενίτ προσέφερε το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο φυσικά η ΑΕΚ αρνήθηκε.

Αναλυτικά η κορυφαία δεκάδα

Οι πρώτοι δέκα της κατάταξης:

1. Φώτης Ιωαννίδης Παναθηναϊκός 18 εκατ. ευρώ

2. Γιάννης Κωνσταντελιάς ΠΑΟΚ 17 εκατ. ευρώ

3. Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ 15 εκατ. ευρώ

4. Νταβίντ Κάρμο Ολυμπιακός 12 εκατ. ευρώ

5. Σαντιάγκο Έσε Ολυμπιακός 12 εκατ. ευρώ

6. Ατζελίν Ουναί Παναθηναϊκός 12 εκατ. ευρώ

7. Φακούντο Πελίστρι Παναθηναϊκός 10 εκατ. ευρώ

8. Τετέ Παναθηναϊκός 10 εκατ. ευρώ

9. Φεντόρ Τσάλοφ ΠΑΟΚ 10 εκατ. ευρώ

10.Αντονί Μαρσιάλ ΑΕΚ 9 εκατ. ευρώ