Με δυνατές «μάχες» σε Βόλο, Περιστέρι και Λαμία ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Γιουμπιτάνα

i

©Intime

Με δυνατές «μάχες» σε Βόλο, Περιστέρι και Λαμία ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:47 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 19.10.2024

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ξεκινάει σήμερα (19/10) με τα Βόλος - Πανσερραϊκός, Ατρόμητος - Παναιτωλικός και Λαμία - Αστέρας Aktor.

Με τρία ματς επανέρχεται στη δράση η Stoiximan Super League, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων στο Nations League. Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανοίγει με «μάχες» σε Περιστέρι, Βόλο και Λαμία. Υπενθυμίζεται πως πριν την έναρξη των αγώνων της 8ης «στροφής» θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ψάχνουν το τρίποντο που θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, ο Βόλος φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό στις 17:00. Η ομάδα της Μαγνησίας να θέλει να κάνει ένα ακόμα βαθμολογικό άλμα, ενώ η ομάδα του Χουάν Φεράντο θέλει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Ο Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκλάβτσιτς, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στην προηγούμενη αναμέτρηση, ενώ ο Ντε Καμπς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του.

Η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Σιαμπάνης, Μύγας, Τάχατος, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Φερράρι, Σμέλερς, Τσοκάνης, Δόσης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα

Από την άλλη, εκτός αποστολής έμεινε ο Στάικος λόγω τιμωρίας, όπως και ο Ουαγκέ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο στην τελευταία προπόνηση. Νοκ άουτ για το ματς με τον Βόλο τέθηκε και ο Καπτούμ, αφού πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις από τον τραυματισμό του και δεν είναι ακόμα στην κατάλληλη αγωνιστική ετοιμότητα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Σοφιανος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Για την επάνοδο οι γηπεδούχοι, για την επέκταση του σερί οι φιλοξενούμενοι

Ακολουθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι (20:00). Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να μην χάσει κι άλλο έδαφος, ενώ εκείνη του Γιάννη Πετράκη από την άλλη επιθυμεί να συνεχίσει το αήττητο σερί της και να παραμείνει ψηλά.

Στα αγωνιστικά, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει διαθέσιμους τους Καρλίτος και Τζοβάρα, καθώς και τον Μπρόρσον, που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Μουντές, Σταυρόπουλος, Κίνι, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Τσιγγάρας, Καραμάνης, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Γιουμπιτάνα, Μπάκου, Τσαντίλας

Από την άλλη, ο Πετράκης υπολογίζει ξανά τους Τορεχόν και Μλάντεν, με τους Πάλμα και Τσελίκοβιτς να είναι εκτός.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Αγαπάκης, Μπακάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Ντίας, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουίς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Παρδαλός, Πέρες, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Τορεχόν

Εξάποντο ματς στην επιστροφή του Παντελίδη

Η αυλαία του σημερινού προγράμματος πέφτει στη Λαμία, όπου η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου φιλοξενεί τον Αστέρα Aktor στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 20:30, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς για τους στόχους των δύο ομάδων.

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς μετά την επιστροφή του στον πάγκο της Λαμίας, ενώ ο Σάββας Παντελίδης ντεμπουτάρει για τους Αρκάδες και γυρίζει ως αντίπαλος στη Φθιώτιδα, έχοντας περάσει από την ομάδα. Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές για το αποψινό ματς.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκουίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ.

Από τη μεριά του ο Σάββας Παντελίδης για το σημερινό ματς υπολογίζει τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Μούμο και ο τραυματίας Καστάνιο.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Aktor: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Μπιλέ, Μακέντα.