Ντεμπούτο με νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει ο Ίλιτς - Ματς μεγάλης σημασίας και στον Βόλο

Κερχρίντα - Γκλάβτσιτς

Ντεμπούτο με νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει ο Ίλιτς - Ματς μεγάλης σημασίας και στον Βόλο

Κώστας Τσιακλής • 08:55 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 14.08.2024

Η 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League αρχίζει με δύο σημαντικές αναμετρήσεις σε Βόλο και Περιστέρι.

Με δύο σημαντικά παιχνίδια ξεκινάει το Σάββατο (28/10) η 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στον Βόλο, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται στις 17:30 την Κηφισιά ενώ στις 20:00 ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό.

Ο Βόλος θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να βάλει τέλος στο σερί τριών ηττών (από Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό) που τον έριξε στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς. Αυτό θα πρέπει να το κάνει χωρίς τους Σιέλη, Σιαμπάνη, Άλχο και Κόμπα, οι οποίοι δεν είναι στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από την άλλη η Κηφισιά βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και είναι αήττητη στα τρία τελευταία ματς αφού ήρθε ισόπαλη με Λαμία, Άρη και Κηφισιά. Η μοναδική της νίκη στη σεζόν ήρθε κόντρα στον Ατρόμητο την 3η αγωνιστική (2-1).

Όσο αφορά τις απουσίες, ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Νίκο Πέιο και Μάρκο Γκόμπελιτς αλλά και στον τιμωρημένο Τζακ Ιπαλίμπο (κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΟΦΗ).

Ντεμπούτο με νίκη θέλει ο Ίλιτς - Για το δεύτερο σερί τρίποντο ο Παναιτωλικός

Ο Ατρόμητος πραγματοποιεί ένα κακό ξεκίνημα στη χρονιά (13η θέση με τρεις βαθμούς) και αυτό οδήγησε στην απομάκρυνση του Κρις Κόουλμαν. Νέος προπονητής της ομάδας των Δυτικών προαστίων είναι ο Σάσα Ίλιτς, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει τη θητεία μου με νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Ίλιτς ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή και από αυτή λείπουν οι Τουρ Ντιρκς, Τζοβάρας, Πομόνης, Αμπαρτζίδης, Καραμάνης και Τριμμάτης

Από την άλλη ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Βόλο και έρχεται με καλή ψυχολογία στην Αθήνα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα τριών βαθμών έναντι των αντιπάλων τους και θέλουν είτε να το διατηρήσουν είτε ακόμα και να το αυξήσουν. 

Από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα απουσιάσουν οι Λεβάν Σενγκέλια, Μιχάλης Μπακάκης και Νίκος Καρέλης.