Η μάχη στο «Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού κι Άρη και τα μεγάλα ματς σε Αγρίνιο και Καισαριανή

Γεώργιος Καραϊσκάκης

i

©Intime

Η μάχη στο «Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού κι Άρη και τα μεγάλα ματς σε Αγρίνιο και Καισαριανή

Sportal newsroom 09:20 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με το μεγάλο παιχνίδι Ολυμπιακός - Άρης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να ξεχωρίζει.

Με τους αγώνες για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα (27/09) η δράση στη Stoiximan Super League. Ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού κι Άρη, ενώ φυσικά σπουδαίες μάχες αναμένονται σε Αγρίνιο, Καισαριανή και Τούμπα.

Για την πρώτη νίκη ο Παναιτωλικός, συνέχεια στο σερί ο ΟΦΗ

Αρχικά το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ (16:00) στο Αγρίνιο. Τα «καναρίνια» δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σπάσουν το ρόδι και να πανηγυρίσουν τρίποντο, έχοντας 2 βαθμούς συνολικά.  Από την άλλη, ο ΟΦΗ είναι αήττητος τα τρία τελευταία παιχνίδια και θα επιδιώξει να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλη, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδη, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Βοΐλη, Ντίας, Ξενιτίδη, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρία, Πέδρο, Μαλή, Λιάβα και Μπαλντασάρα.

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπαντά, Γκαγιέγος, Νέιρα, Tοράλ, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλέιζερ, Μπάκιτς, Φελίπε, Μοσκέρα.

Σπουδαίο ματς στην Καισαριανή

Η Κηφισιά υποδέχεται τη Λαμία, στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Πρόκειται για ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων που αμφότερες έχουν ως στόχο την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι είναι στην 11η θέση με 4 βαθμούς έχοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 10η με 5 βαθμούς και 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Αναλυτικά την αποστολή της Κηφισιάς αποτελούν οι: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Μάνος Σμπώκος, Βασίλης Σπίνος, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος.

Η αποστολή της Λαμίας: Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Πάβλοβετς, Στάνκο, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Σαντάνα, Τσιλούλης, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Λέικ, Ακούνια.

Το μεγάλο ματς στο «Καραϊσκάκης»

Το ματς που ξεχωρίζει από την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, είναι αυτό μεταξύ Ολυμπιακού κι Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σε 5 αγώνες 13 βαθμούς με 4 νίκες και 1 ισοπαλία και είναι μαζί με την ΑΕΚ οι μοναδικές που δεν έχουν γνωρίσει ήττα σε αυτό το ξεκίνημα της Super League. Από την άλλη οι «κίτρινοι» είναι στην 6η θέση με 7 βαθμούς και 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γι' ακόμη ένα ματς δεν έβγαλε αποστολή. Ο Ισπανός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους με μοναδική εξαίρεση τον Έσε που είναι αμφίβολος. Η αποστολή θα ανακοινωθεί την ημέρα του αγώνα στο Καραϊσκάκης.

Στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Ζαμόρα, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης

Το πάνω χέρι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (27/09) ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στις 20:30. Σαφέστατα, οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί για τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που είναι μία από τις τρεις που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι στην 2η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ οι Βολιώτες στην 12η με 2 βαθμούς και 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα.

Η αποστολή του Βόλου: Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Μαχαίρας, Ενγκίν, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Μραζ, Γκαρσία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετάρτη 27/9

16:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ (Cosmote Sports 1)

18:00 Κηφισιά – Λαμία (Cosmote Sports 2)

20:30 Ολυμπιακός – Άρης (Cosmote Sports 1)

20:30 ΠΑΟΚ – Βόλος (Novasports Prime)

Πέμπτη 28/9

17:30 Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports Prime)

20:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

21:00 ΑΕΚ – Ατρόμητος (Cosmote Sports 1)