Οι συνήθειες δεν αλλάζουν: Δύο απολύσεις προπονητών πριν ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League!
i

© Intime

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν: Δύο απολύσεις προπονητών πριν ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:29 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 16.09.2024

Μετά την απομάκρυνση του Μίλαν Ράσταβατς από τον πάγκο του Asteras Aktor, ακολούθησε το τέλος του Μιχάλη Γρηγορίου από τον Πανσερραϊκό, με τις συνήθεις να μην αλλάζουν για ακόμη μία σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ένα από τα φαινόμενα που κυριαρχούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια, είναι οι απολύσεις προπονητών πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν. Η έλλειψη υπομονής και στήριξης κάποιες φορές μας έχουν οδηγήσει σε αρκετές αλλαγές στον πάγκο, κάτι που επιβεβαιώνεται και τη φετινή χρονιά, παρότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το κοντέρ για τη σεζόν 2024-25 γράφει ήδη δύο απολύσεις προπονητών, παρά το γεγονός πως ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα Σεπτέμβρη. Τον... χορό των αποχωρήσεων άνοιξε πριν μερικές μέρες ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος απομακρύνθηκε από την Τρίπολη.

Μποροβήλος για Μακελελέ: «Με αυτή την ομάδα ο Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 16.09.2024

Μποροβήλος για Μακελελέ: «Με αυτή την ομάδα ο Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Ο πρόεδρος του Asteras AKTOR, Γιώργος Μποροβήλος καλωσόρισε τον Κλοντ Μακελελέ στην ομάδα και ευχήθηκε ο σύλλογος να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, όπως είναι το όνειρο των ιδιοκτητών κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη. 

Μπορεί το ξεκίνημα του Asteras Aktor να μην ήταν κακό, με τους Αρκάδες να μετράνε ένα διπλό στο ΟΑΚΑ και μία ισοπαλία στο Χαριλάου, όμως από τη διοίκηση πάρθηκε η απόφαση για την απομάκρυνση του Σέρβου, με τον Μακελελέ να αποτελεί τον αντικαταστάτη του.

Πριν μερικά λεπτά, ακολούθησε και η δεύτερη απόλυση προπονητή από ομάδα της Stoiximan Super League. Ο λόγος γίνεται για τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα.

Μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από τον πάγκο, ο Πανσερραϊκός μπήκε στη νέα εποχή, αυτήν του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στις Σέρρες μετά από 11 χρόνια κι ανέλαβε τα «Λιοντάρια» για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα, ωστόσο αυτή η δεύτερη θητεία του ήταν σύντομη.

Σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, στη χθεσινή αναμέτρηση (15/9) με τον Λεβαδειακό στον Λάκκο των Λεόντων, οι γηπεδούχοι «αγκάλιασαν» το πρώτο τους τρίποντο, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να το πάρουν και πάλι (2-2).

Μένει να δούμε τώρα ποιος θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γρηγορίου μετά κι από τις τελευταίες εξελίξεις.