Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, αλλαγές στις αποδόσεις για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, αλλαγές στις αποδόσεις για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:38 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 27.08.2024

Οι αποδόσεις για τον νικητή της Stoiximan Super League μετά τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής.

Η δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League ανήκει εδώ και μερικές ώρες στο παρελθόν. Για ακόμη μία φορά μία ομάδα του Big - 4 «στραβοπάτησε». Μετά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας από τον Astera Aktor στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στη δεύτερη «στροφή» απώλεια βαθμών είχε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λαμία στην «Opap Arena».

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ συνέχισαν τα νικηφόρα αποτελέσματα. Πρώτος χρονικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα και λίγες ώρες αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 2-1 την Athens Kallithea στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος «λύγισε» στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό χάρη στο γκολ του Αντράζ Σπόραρ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Έτσι μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής διαμορφώθηκαν νέες αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με εξαίρεση μονάχα μία. Να αναδειχθεί πρωταθλητής Ολυμπιακός προσφέρεται σε απόδοση 1.90 όπως και μετά την πρώτη αγωνιστική. Η απόδοση του ΠΑΟΚ έπεσε από το 5.00 στο 4.50, του Παναθηναϊκού από 6.50 πλέον προσφέρεται στο 5.50 κι ανέβηκε μονάχα της ΑΕΚ, καθώς από 4.00 πλέον τη βρίσκουμε στο 4.75.

Αναλυτικά οι αποδόσεις του Big 4 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής:

  • Ολυμπιακός 1.90

  • ΠΑΟΚ 4.50

  • ΑΕΚ 4.75

  • Παναθηναϊκός 5.50

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!