«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT

H κούπα της Stoiximan Super League

i

© Intime

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:58 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 23.06.2024

Στην ερώτηση «Ποιος θεωρείς πως θα πάρει το πρωτάθλημα» απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη, με το ChatGPT να... λέει τη δική του γνώμη για το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Δύο μήνες απομένουν περίπου για τη σέντρα στη Stoiximan Super League, με τη σέντρα να πραγματοποιείται στις 17 Αυγούστου. Οι ομάδες άρχισαν να χτίζουν σιγά σιγά το ρόστερ του, θέλοντας να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες τη νέα χρονιά.

Άλλωστε, το δέλεαρ είναι αρκετά μεγάλο, αφού πλέον η πέμπτη θέση του πρωταθλήματος θα προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άγνωστο, βέβαια, παραμένει το ποιο θα είναι το σύστημα διεξαγωγής, το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Όσο για το φαβορί, αυτό σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες είναι ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, οι στοιχηματικές εταιρείες δεν είναι οι μόνες που βλέπουν τους «ερυθρόλευκους» ως πρωταθλητές Ελλάδας για τη σεζόν 2024/25. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «Ποιος θεωρείς πως θα πάρει το πρωτάθλημα;», η δημοφιλής πλατφόρμα, ChatGPT, απάντησε πως ο Ολυμπιακός θα σηκώσει το τρόπαιο. Παράλληλα, στάθηκε και στην ανταγωνιστικότητα των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως πρόκειται για ιστορικούς συλλόγους.

«Με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα και τις τρέχουσες αποδόσεις, ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League για το 2025. Οι αποδόσεις του είναι σημαντικά χαμηλότερες (γύρω στο 2.25), υποδηλώνοντας ότι οι στοιχηματικές εταιρείες τον θεωρούν το πιο ισχυρό φαβορί​.

Η ΑΕΚ ακολουθεί με αποδόσεις περίπου στο 3.00, ενώ ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι επίσης κοντά, με αποδόσεις 5.00 και 6.00 αντίστοιχα. Αυτές οι ομάδες είναι ιστορικά ισχυρές και έχουν δείξει καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες τους να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Βασιζόμενος στις αποδόσεις και την αγωνιστική απόδοση των ομάδων μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει το προβάδισμα, αλλά η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ παραμένουν δυνατοί διεκδικητές. Η έκβαση της σεζόν θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως οι τραυματισμοί, η φόρμα των παικτών και οι αποφάσεις των προπονητών.

Ωστόσο, η προσωπική μου πρόβλεψη, βασισμένη στα δεδομένα, θα έδινε ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Ολυμπιακό, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική του παρουσία και την τρέχουσα θέση του ως φαβορί», ανέφερε το ChatGPT στην απάντησή του.