Στο Αγρίνιο δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ, μάχη με φόντο την παραμονή στα Γιάννινα

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

Στο Αγρίνιο δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ, μάχη με φόντο την παραμονή στα Γιάννινα

Στέλιος Βαρδάκης • 08:50 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Με δύο παιχνίδια ξεκινάει η σημερινή μέρα της Stoiximan Super League. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό στις 17:00, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον ΟΦΗ.

Η 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League συνεχίζεται σήμερα και ξεκινάει με δύο ματς σε αρκετά κοντινή απόσταση.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει το Παναιτωλικό (25.02 17:00), με στόχο την επιστροφή του στις επιτυχίες για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή είναι στην 2η θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό με 51 βαθμούς. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην 11η θέση και θέλει τη νίκη για να παραμείνει εκτός των τελευταίων θέσεων. Η τηλεοπτική καλύψη του παιχνιδιού θα γίνει από το Cosmote Sport 1HD.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (1-4) ενώ μεσοβδόμαδα αν και παρουσίασε καλό πρόσωπο, υπέστη οδυνηρό αποκλεισμό στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό στο θεσμό του Κυπέλλου.

Στα αγωνιστικά, ο Ρουμάνος προπονητής είδε δύο ποδοσφαιριστές του να μένουν εκτός από το ματς στην τελευταία προπόνηση. Ο λόγος για του Τάισον και Κοτάρσκι, που οι απουσίες του έρχονται να προστεθούν σε αυτές των Μιχαηλίδη, Έκονγκ, Μπάμπα και Μπράντον!

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) στην Τρίπολη και αντιμετωπίζει επίσης, πολλές απουσίες. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Καρέλης και Μπρούνο Ντουάρτε, αλλά και οι τραυματίες Στεργιάκης, Μπαλντασάρα και Μπακάκης. Επίσης εκτός αποστολής είναι και ο Μπάμποκ που πήρε ειδική άδεια λόγω της γέννησης της κόρης του, αλλά και οι Ξενιτίδης και Βοΐλης.

Μισή ώρα νωρίτερα (16:30), Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες». Επιτακτική ανάγκη η νίκη για την ομάδα των Ιωαννίνων που βρίσκεται στην 13η θέση με 16 βαθμούς. Σε λίγο καλύτερη βαθμολογικά κατάσταση η ομάδα της Κρήτης που είναι στην 10η θέση με 23 βαθμούς. Το ματς θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Nova Sports Prime.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή θέλοντας να κρατήσει μερικές εκπλήξεις στον αντίπαλο. Παρόλα αυτά δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία των Ροντρίγκο Εραμούσπε, Γκέργκελι Νάγκι και Γιώργο Παμλίδη, οι οποίοι αμφότεροι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Ντεμίρ θα είναι μεν στην αποστολή, αλλά έχοντας προπονηθεί μόνο Παρασκευή και Σάββατο.

Από την άλλη, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε κανονικά την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λάρσον που ακολούθησε ατομικό, αλλά και του Μπρεσάν που είναι τραυματίας.