Τα βλέμματα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα

Αράο - Ελίασον

i

©Intime

Τα βλέμματα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:42 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 29.09.2024

Από το κυριακάτικο πρόγραμμα της Stoiximan Super League ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι. Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στην «Opap Arena» κι ο ΠΑΟΚ με τον Άρη «μονομαχούν» στην Τούμπα. Ολυμπιακός - Ατρόμητος και ΟΦΗ - Παναιτωλικός τα άλλα δύο σημερινά ματς της 6ης αγωνιστικής.

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (29/9) με τέσσερα ματς. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι, το αθηναϊκό, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «Opap Arena» και της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

AEK - Παναθηναϊκός: Mes que un… partido για τον Αλμέιδα

AEK - Παναθηναϊκός: Mes que un… partido για τον Αλμέιδα

Γράψε ένα blog για το ντέρμπι μου είπαν! Βεβαίως να γράψω, με χαρά! Δωσ' μου κουβέντα για θέματα αγωνιστικής, ποδοσφαιρικής, τακτικής φύσεως και πάρε μου την ψυχή! Χίλια συγγνώμη αλλά αυτή τη φορά...not! Δε θα είναι αυτό το περιεχόμενο!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Στις 21:30 η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια κι αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται πολύ τη νίκη τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης. Η ΑΕΚ, ως συνήθως, δεν ανακοινώνει αποστολή πριν τους αγώνες της. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί και Οντουμπάτζο. Ο «Πελάδο» είδε τις προηγούμενες μέρες να επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα, στους οποίους μπορεί να υπολογίζει ξανά.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μαξ, ο οποίος συνέχισε ατομικό και θεραπεία, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Βαγιαννίδης. Από την άλλη ο Μάγκνουσον βρίσκεται για πρώτη φορά μέσα στις επιλογές μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο περσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

ΠΑΟΚ - Άρης

Μία ώρα νωρίτερα (20:30) είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπράντον Τόμας, ενώ δεδομένα εκτός θα είναι και ο Αντώνης Τσιφτσής. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Ουμάρ Κόλεϊ ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το ματς με τη Γαλατά.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Λόβρεν , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ .

Ο Άκης Μάντζιος από τη μεριά του αντιμετωπίζει τρία προβλήματα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο Φαμπιάνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, κάτι το οποίο συμβαίνει και με τον Ούγκο Μάγιο, ο οποίος παρά τον αγώνα δρόμου που έκανε τέθηκε νοκ άουτ. Εκτός αποστολής για τον Άρη έμεινε και ο Χουάνκαρ καθώς στην τελευταία προπόνηση, δέχθηκε ένα χτύπημα το οποίο τον άφησε εκτός πλάνων.

Η αποστολή του Άρη (σ.σ. εκτός έμειναν ακόμη ο «νέος» Κουάισον και οι νεαροί Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής) αποτελείται από τους εξής: Κουέστα, Σίντκέφ,Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζαν Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Στις 18:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μασούρα, Ζέλσον Μαρτίνς και Πιρόλα.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Από τη μεριά του ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Καρλίτος. Η αποστολή του Ατρόμητου: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Μπρόρσον, Μανσούρ, Κίνι, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Καραμάνης, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Μπάκου, Γιουμπιτάνα, Φαν Βέερτ, Ουάρντα, Βρακάς, Καλοσκάμης, Τσαντίλας.

ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ανοίγει στις 17:00 στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ». Εκτός παραμένει για τους Κρητικούς ο Νέιρα. Η αποστολή για τον τεχνικό των Κρητικών, Τραϊανό Δέλλα αποτελείται από τους Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Μπρεσάν, Σίλβα, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιο, Μπάκιτς, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Θεοδοσουλάκη, Σαλσέδο, Φούντα, Γιουνγκ.

Ο Ρόα δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Παναιτωλικό καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Εκτός είναι και οι Πάλμα και Τσελίκοβιτς. Η αποστολή: Αγαπάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Μπακάκης, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Παρδαλός, Πέρες, Σιέλης, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τορεχόν.