Θέλει να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός - Με νίκη ανεβαίνει ξανά στην εξάδα ο Αστέρας
i

©intime

Θέλει να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός - Με νίκη ανεβαίνει ξανά στην εξάδα ο Αστέρας

Δημήτρης Χούπης 10:14 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Κηφισιά στην Καισαριανή με στόχο να βγάλει αντίδραση και να φύγει με το «διπλό», ενώ λίγο μετά ο Αστέρας θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον Βόλο για να ανέβει ξανά στην εξάδα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Κηφισιά στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και από μία ισοπαλία μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ελλάδος. Κάπως έτσι θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. 

Η πρώτη ήττα για την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν από τη Λαμία εκτός έδρας με 1-0 και μία αγωνιστική μετά ήρθε η νέα ήττα από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης με 1-2. Μεσοβδόμαδα ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την Τετάρτη (17/1) στο Φάληρο. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Έσε, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, αλλά και οι Αλεξανδρόπουλος, Ρίτσαρντς, λόγω ενοχλήσεων. 

Από την άλλη η Κηφισιά έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό και θέλει μία νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες, Μποτία, Λαντρ, Τεττέι, αλλά και οι Τσάπαν, Παπασάββας, Πρίτσας, Σναϊντερλέν και Λούμορ. 

Οι πιθανές ενδεκάδες

Κηφισιά: Κρίστινσον – Μασούρας, Βαφέας, Σπίνος, Γκόμπελιτς – Πέιος, Κωνσταντακόπουλος, Ιπαλίμπο – Κρισιούμα, Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι – Μαντί, Καρβάλιο - Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας - Ναβάρο

Στην Τρίπολη ο Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Βόλο, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία η ομάδα της Μαγνησίας για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και από την άλλη οι Αρκάδες για να ανέβουν και πάλι στην εξάδα. 

Η ομάδα της Τρίπολης έρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκαρθία, Πίτσου, Γκρόζντανιτς, Βαλιέντε για λόγους τακτικής, αλλά και τον Ντιαρά που είναι τραυματισμένος. 

Από την άλλη ο Βόλος γνώρισε επίσης την ήττα με 1-2 από τον Ατρόμητο και με νίκη θα ξεφύγει από την τελευταία Κηφισιά. Εκτός αποστολής για την ομάδα της Μαγνησίας είναι οι Άλχο, Καλογερόπουλος και Μεταξάς, ενώ επέστρεψαν οι Τσοκάνης, Μύγας και Μπαριέντος. 

Πιθανές ενδεκάδες

Βόλος: Κόστιτς - Μύγας, Ράσιτς, Σιέλης, Κίτσος - Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς - Ντέλετιτς, Κόμπα, Γκαρσία - Μωραΐτης

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Μουνάφο, Γκος - Καλτσάς, Ζουγλής, Κρέσπι - Μιριτέλο