Την Πέμπτη (05/09) ο ορισμός 4ης έως 16ης αγωνιστικής

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

i

©Intime

Την Πέμπτη (05/09) ο ορισμός 4ης έως 16ης αγωνιστικής

Sportal newsroom 14:09 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 02.09.2024

Το μεσημέρι της Πέμπτης (05/09, 14:30) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με κύριο θέμα τον ορισμό των αγώνων 4ης έως και 16ης αγωνιστικής.

Τη δεύτερή του απώλεια σε τρία ματς υπέστη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μέσα στο «Απ. Νικολαΐδης» έμεινε στο 2-2 με την Athens Kallithea. Ένα αποτέλεσμα που τον αφήνει στην 8η θέση του πρωταθλήματος, την οποία καταλαμβάνει έχοντας μόλις τέσσερεις βαθμούς.

Την ίδια ώρα, στην κορυφή της Stoiximan Super League βρίσκονται χέρι με χέρι οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1 και έφτασε τους 9 βαθμούς, τους οποίους είχαν και οι Πειραιώτες το βράδυ του Σαββάτου (31/8) μετά την «τριάρα» (3-0) κόντρα στη Λαμία.

Νέο σοκ για τον Παναθηναϊκό - Κορυφή για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:58 - 01.09.2024

Νέο σοκ για τον Παναθηναϊκό - Κορυφή για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Στους 4 βαθμούς έμεινε ο Παναθηναϊκός, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Athens Kallithea. Tην ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός φιγουράρουν στην κορυφή, έπειτα από τις νίκες τους κόντρα σε Ατρόμητο και Λαμία. Η βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 3-0 στη Βοιωτία. Η Ένωση έφτασε τους 7 βαθμούς και πλέον φιγουράρει στην τρίτη θέση, έχοντας απόσταση δύο πόντων από τους δύο πρωτοπόρους. Ακριβώς από κάτω της βρίσκεται ο Άρης, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR και έφτασε τους 5 βαθμούς.

Ακολουθεί ένα κενό περίπου δύο εβδομάδων και μετά οι ομάδες της Stoiximan Super League επιστρέφουν στη δράση.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι την προσεχή Πέμπτη 05/09, 14:30) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με κύριο θέμα τον ορισμό των αγώνων 4ης έως και 16ης αγωνιστικής.

Οπως επίσης θα συζητηθούν ζητήματα VAR (και πρόσθετων λειτουργιών Goal Line Technology και Semi Automated Offside) μετά τη λήξη της εν ισχύ σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Π.Ο. (αγωνιστική περίοδος 2025-26 και επόμενες).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024, στις 14:30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων 4ης έως και 16ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών).

2/ Ζητήματα VAR (και πρόσθετων λειτουργιών Goal Line Technology και Semi Automated Offside) μετά τη λήξη της εν ισχύ σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Π.Ο. (αγωνιστική περίοδος 2025-26 και επόμενες).

3/ Κατάρτιση Πίνακα Παρατηρητών Super League τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

4/ Πρόγραμμα αγώνων Πρωταθλήματος Super League K17 και προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League Κ15.

5/ Εμπορικά ζητήματα.

6/ Διάφορα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!