Το ChatGPT επικαλείται το Sportal ως πηγή του για τα φαβορί της Stoiximan Super League

Το ChatGPT επικαλείται το Sportal ως πηγή του για τα φαβορί της Stoiximan Super League

Sportal newsroom 20:23 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 06.09.2024

Στην ερώτηση για το ποιος είναι φαβορί για κατάκτηση της φετινής Stoiximan Super League, το ChatGPT επικαλέστηκε το Sportal ως πηγή του.

Τρεις αγωνιστικές έχουν περάσει στη Stoiximan Super League, ωστόσο από νωρίς το πρωτάθλημα έχει πάρει... φωτιά. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ήδη κάνει σερί νικών και αυτό τους έχει χαρίσει εννέα βαθμούς, οι οποίοι και τους φέρνουν χέρι - χέρι στην κορυφή. Οι δύο ομάδες μοιράζονται 9 βαθμούς και απολαμβάνουν παρέα την πρώτη θέση της λίγκας.

Ακολουθεί η ΑΕΚ, η οποία με το «καλημέρα» υπέπεσε στην πρώτη της απώλεια. Μέσα στην «OPAP Arena», η Ένωση απέσπασε την ισοπαλία εναντίον της Λαμίας, η οποία μέχρι το 87' διατηρούσε το εκτός έδρας προβάδισμα. Αυτό την έφερε πίσω στην κούρσα της πρωτιάς, δίχως όμως να απέχει πολύ από αυτή. Τέλος, υπάρχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μέσα σε τρία ματς έχει πανηγυρίσει μόνο μία φορά, αυτή κόντρα στον Λεβαδειακό. Πέραν αυτού, το «τριφύλλι» έχει μία ήττα κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης AKTOR και μία ισοπαλία εναντίον της Athens Kallithea, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Από νωρίς γεννάται το ερώτημα «ποιος είναι το φαβορί για κατάκτηση της Stoiximan Super League:». Σε αυτό το ερώτημα η απάντηση του ChatGPT έχει και μία δόση Sportal, αφού η δημοφιλής πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης επικαλέστηκε ένα άρθρο της ιστοσελίδας. Με βάση αυτό, λοιπόν, η εφαρμογή αυτή έχρισε ως φαβορί τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι και καταλαμβάνουν την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

«Για τη Stoiximan Super League 2024-25, τα φαβορί για τον τίτλο περιλαμβάνουν τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, όπως τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Μέχρι στιγμής, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, κερδίζοντας τα τρία πρώτα τους παιχνίδια, γεγονός που τους τοποθετεί στις κορυφαίες θέσεις. Η ΑΕΚ ακολουθεί, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει μείνει λίγο πίσω λόγω ισοπαλιών.​(Sportal.gr). Ο ΠΑΟΚ, ως πρωταθλητής της προηγούμενης χρονιάς, και ο Ολυμπιακός, με σταθερή απόδοση, φαίνεται να είναι τα πιο ισχυρά φαβορί φέτος​(Sportal.gr)», ανέφερε η απάντηση του ChatGPT.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!