Το φαβορί για τον τίτλο και τον πρώτο σκόρερ: Οι στοιχηματικές αποδόσεις πριν την έναρξη της Super League

Βίντα - Ελ Κααμπί

i

© Intime

Το φαβορί για τον τίτλο και τον πρώτο σκόρερ: Οι στοιχηματικές αποδόσεις πριν την έναρξη της Super League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:47 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 17.08.2024

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν «ανοίξει» τα χαρτιά τους ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Ποια ομάδα έχουν τοποθετήσει στην pole position και ποιος είναι το φαβορί για το βραβείο του πρώτου σκόρερ;

Η Stoximan Super League είναι έτοιμη να μπει ξανά στις ζωές μας από το ερχόμενο Σάββατο (17/8). Την αυλαία θα ανοίξουν οι αναμετρήσεις σε Τούμπα και Πανθεσσαλικό, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και τον Βόλο τον Ολυμπιακό.

Την Κυριακή (18/8) θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ τη Δευτέρα (19/8) η «μάχη» στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία θα κλείσει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτήν τη σεζόν αλλάζει το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, με τις θέσεις 1-4 της κανονικής διάρκειας να παίζουν για τον τίτλο και εκείνες οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5-8 θα «μονομαχήσουν» για το τελευταίο εισιτήριο της Ευρώπης για την αγωνιστική περίοδο 2025/26 (εφόσον κατακτήσει το Κύπελλο ομάδα που θα τερματίσει στην τετράδα), ενώ κανονικά θα διεξαχθούν τα playouts με τους δύο τελευταίους να υποβιβάζονται.

Μετά το περσινό συγκλονιστικό φινάλε, το οποίο βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή του «θρίλερ», οι προσδοκίες έχουν ανέβει αρκετά κι ευχή όλων είναι να παρακολουθήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς ευτράπελα.

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι στοιχηματικές αποδόσεις λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα, όσον αφορά στο φαβορί για την κατάκτηση και τον πρώτο σκόρερ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν «ανοίξει» τα χαρτιά τους για τον επόμενο «μαραθώνιο», τοποθετώντας στην pole position τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες τερμάτισαν μετά από 30 χρόνια (1994) για δεύτερη σερί σεζόν εκτός της πρώτης δυάδας και προσφέρονται σε απόδοση 2.30 να κατακτήσουν το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, με την ΑΕΚ να ακολουθεί στο 3.75 και τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό να συμπληρώνουν την τετράδα.

Ολυμπιακός 2.20
ΑΕΚ 3.75
ΠΑΟΚ 5.00
Παναθηναϊκός 5.50
Άρης 501.00
Ατρόμητος 2,501.00

Από την άλλη, τα βλέμματα αρκετών ποδοσφαιρόφιλων αναμένεται να τραβήξει και η «μάχη» που θα γίνει για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Την περασμένη σεζόν, ο μαραθώνιος για το χρυσό παπούτσι ήταν συναρπαστικός, με τον Λορέν Μορόν του Άρη να κατακτά το βραβείο χάρη στα 20 γκολ που πέτυχε στην παρθενική του σεζόν στην Ελλάδα. Δεύτερος, με δύο τέρματα λιγότερα (18), ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι το πρώτο φαβορί στο 3.50. 

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός είναι πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το πρώτο του χρυσό παπούτσι στην Ελλάδα. Ο περσινός κορυφαίος «bomber», Λορέν Μορόν προσφέρεται στο 6.50, με τον Λιβάι Γκαρσία, που ήταν «καυτός» (5 γκολ - 1 ασίστ σε 3 ματς) στα προκριματικά παιχνίδια της ΑΕΚ στο Conference League να «παίζεται» στο 4.00.

Ο εκλεκτός του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αιχμή του... δόρατος των πρωταθλητών, Φέντορ Τσάλοφ, είναι ο προτελευταίος που προσφέρεται σε μονοψήφια τιμή, με τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ με 15 γκολ του Παναθηναϊκού στο περσινό πρωτάθλημα, Φώτη Ιωαννίδη, να συγκατοικεί μαζί του στο 8.00. 

Ελ Κααμπί 3.50
Λ. Γκαρσία 4.00
Φ. Ιωαννίδης 8.00
Φ. Τσάλοφ 8.00
Γιάρεμτσουκ 10.00
Μορόν 12.00
Βελντε 15.00
Γερεμέγεφ 15.00
Τισουντάλι 15.00
Καρλίτος 25.00
Μπακασέτας 25.00

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!