Αυτές είναι οι αγορές που παραμένουν «ανοιχτές»

Stoiximan Super League

i

©Intime

Αυτές είναι οι αγορές που παραμένουν «ανοιχτές»

Sportal newsroom 08:38 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:38 - 12.09.2024

Μπορεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι ομάδες της Stoiximan Super League θα μπορούν να παραχωρήσουν εφόσον το θελήσουν, με πώληση ή δανεισμό, παίκτες σε συγκεκριμένες χώρες της υφηλίου.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε για τη Stoiximan Super League και πλέον οι ομάδες της κατηγορίας μπορούν να αποταθούν μόνο στη «δεξαμενή» των ελεύθερων για οποιαδήποτε περαιτέρω ενίσχυση επιθυμούν.

Από την Πέμπτη (02/09) μέχρι και τις και 30 Σεπτεμβρίου οι ομάδες θα μπορούν να αποκτήσουν οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή ο οποίος έμεινε ελεύθερος το αργότερο μέχρι και χθες το βράδυ, ανεξαρτήτως του που έπαιζε.

Η Τσέλσι έκανε στροφή για Φοφανά, επέμεινε όμως σε ακραίους όρους και το deal με ΑΕΚ «ναυάγησε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:48 - 12.09.2024

Η Τσέλσι έκανε στροφή για Φοφανά, επέμεινε όμως σε ακραίους όρους και το deal με ΑΕΚ «ναυάγησε»

Παρά την αλλαγή στην... ρότα τους η οποία έβαλε ξανά την Ένωση στο τραπέζι των συζητήσεων για τον Ιβοριανό φορ, η επιμονή σε ασφυκτικούς όρους δεν έφεραν συμφωνία πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Από την άλλη βέβαια, οι ομάδες έχουν ακόμα τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε πωλήσεις ή δανεισμούς παικτών, αφού ανά την υφήλιο ορισμένες αγορές θα παραμείνουν, έστω και για λίγες ημέρες ακόμη, «ανοικτές».

Οπως για παράδειγμα, αν κάποια ελληνική ομάδα λάβει πρόταση πρόταση από σύλλογο της Τουρκίας, του Ισραήλ ή των ΗΑΕ θα μπορούν να προχωρήσει σε εκεί παραχώρηση παίκτη, αλλά για να τον αντικαταστήσουν - εφόσον φυσικά το επιθυμούν - θα πρέπει ο «εκλεκτός» τους να είναι ελεύθερος από τις 11 του μηνός - από χθες δηλαδή - ή και νωρίτερα, όχι αργότερα.

Αυτές είναι οι κυριότερες αγορές εξ’ όσων παραμένουν «ανοιχτές»:

Αρμενία 12/9
Ρωσία 12/9
Τουρκία 13/9
Σερβία 13/9
Μεξικό 14/9
Αζερμπαϊτζάν 16/9
Ισραήλ 18/9
Μαρόκο 19/9
Τυνησία 20/9
Αίγυπτος 30/9
ΗΑΕ 1/10

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!