Τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League; (Poll)

Τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League; (Poll)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:18 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 29.05.2024

Το Άρης - ΠΑΟΚ και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αποτελούν δύο ματς που πρόκειται να κρίνουν τα πάντα, στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα συμβεί στο φινάλε του πρωταθλήματος;

Την Κυριακή 19 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, η οποία μόνο τυπική διαδικασία δεν αποτελεί. Τρία ματς μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα, με τα δύο από αυτά να κρίνουν τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης θέλουν νίκη στους αγώνες τους, με την κάθε ομάδα να την επιθυμεί για τον δικό της λόγο.

Σε πρώτο χρόνο, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «Κλ. Βικελίδης», εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τρίποντο κόντρα στον Άρη. Ο σύλλογος του Ράζβαν Λουτσέσκου με επικράτηση θα τερματίσει οριστικά στην πρώτη θέση της Stoiximan Super League, κατακτώντας έτσι το 4ο τρόπαιο της ιστορίας του. Αυτό, φυσικά, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον μεγάλο αντίπαλο του, που θα στοχεύσει στο να στερήσει τη χαρά από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την ίδια ώρα, η κατάμεστη «OPAP Arena», για το ΑΕΚ - Λαμία, θα περιμένει την ισοπαλία η και τη νίκη των «κίτρινων» στη Θεσσαλονίκη. Εφόσον αυτό συμβεί και η Ένωση επικρατήσει των Φθιωτών, τότε θα είναι εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν. Ανάμεσα στις ομάδες των playoffs, ο σύλλογος του Αλμέιδα έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο, παρόλα αυτά η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου εξαρτάται από το τι θα συμβεί στο «Κλ. Βικελίδης».

Τέλος υπάρχουν και οι δύο «αιώνιοι»! Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που θα κρίνει το ποιος θα τερματίσει τρίτος. Το «τριφύλλι» βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και αυτό για δύο λόγους. Αφενός υπάρχει το εξωαγωνιστικό σκέλος, με τις αρνητικές επιδόσεις το τελευταίο διάστημα να φέρνουν τη φυγή του Τερίμ και τη γκρίνια του κόσμου. Αφετέρου υπάρχει το αγωνιστικό, αφού ο σύλλογος του Μεντιλίμπαρ πάει στο «Απ. Νικολαΐδης» με καλύτερη ψυχολογία και ψάχνοντας δύο αποτελέσματα.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League:

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League;

Super Survey

Ποιος θα τερματίσει τρίτος;

SuperSurvey