Στον... αέρα η μετακίνηση του Φοφανά στην ΑΕΚ, λένε τώρα οι Άγγλοι

Φοφανά - Φωτ. IMAGO

i

Ντατρό Φοφανά

Στον... αέρα η μετακίνηση του Φοφανά στην ΑΕΚ, λένε τώρα οι Άγγλοι

Κώστας Τσίλης 20:20 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 11.09.2024

Σύμφωνα με νέα ανάρτηση Άγγλου δημοσιογράφου, υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ένωση για τον δανεισμό του Ιβοριανού φορ

Το... θρίλερ που ξεκίνησε το πρωί από μια ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για δανεισμό του Ντατρό Φοφανά στην ΑΕΚ, καλά κρατεί. Όπως είχατε διαβάσει στο Sportal.gr, η Ένωση κρατούσε σιγή ασυρμάτου για το θέμα και δεν επιβεβαίωνε απολύτως τίποτα. Παρότι οι Άγγλοι το είχαν σίγουρο. Όμως πριν από λίγο, υπήρξε ανάρτηση Άγγλου δημοσιογράφου για αλλαγή δεδομένων.

Ο Ντιλέινι έγραψε πως "η μετακίνηση του Φοφανά από την Τσέλσι στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού, είναι στον... αέρα, καθώς έχει προκύψει διαφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες". Ενώ ο Κινσέλα αναφέρει πως "υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για να υπάρξει συμφωνία, σ' αυτές τις τελευταίες ώρες μέχρι να κλείσουν οι μεταγραφές στην Ελλάδα". Υπενθυμίζουμε, πως σύμφωνα πάντα με πρωινά αγγλικά δημοσιεύματα, η Τσέλσι σκοπεύει να δώσει δανεικό τον Ιβοριανό φορ στην Ένωση, με οψιόν αγοράς στα 23,6 εκατομμύρια ευρώ.

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα κλείνει σε λίγες ώρες. Κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Επίσης η ΑΕΚ δεν είναι αυτή που καίγεται για να κλείσει αυτό το deal. Ίσως μάλιστα να ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Και μένει να φανεί, πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, που δεδομένα έχει ξεκινήσει από την ανάγκη της Τσέλσι, να βγάλει από το τεράστιο ρόστερ της, έναν ακόμα παίκτη που δεν υπολογίζει.