Στον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόβσκι, άλλαξε στάση η Σπέτσια

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

Στον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόβσκι, άλλαξε στάση η Σπέτσια

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:51 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 21.06.2024

Η Σπέτσια επανήρθε στην προηγούμενη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και ο Πολωνός γκολκίπερ ετοιμάζει βαλίτσες για την Αυστρία.

Το σήριαλ με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, έχει ευτυχές τέλος για τον Παναθηναϊκό! Αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα «»cittadellaspezia.com», η οποία ασχολείται με τα τοπικά νέα της Τοπσκάνης και έχει άριστη πληροφόρηση από το εσωτερικό της Σπέτσια . Ήταν και η πρώτη που είχε αποκαλύψει την υπαναχώρηση από τα αρχικώς συμφωνηθέντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, τις τελευταίες ώρες η Σπέτσια άλλαξε εκ νέου τη στάση της και επανήρθε στην προηγούμενη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι. Με βάση την οποία θα εισπράξει 2 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του Πολωνού γκολκίπερ.

Συγχρόνως, στη συμφωνία προβλέπονται μπόνους επίτευξης στόχων που θα αυξήσουν τα κέρδη της ιταλικής ομάδας, καθώς και ένα ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη μελλοντική παραχώρηση του Ντραγκόβσκι από το Τριφύλλι.

Το ρεπορτάζ τονίσει πως ο επικεφαλής του ιταλικού club Εντουάρντο Μαθία, επέστρεψε στην Τοσκάνη και η πρώτη ενέργεια του ήταν να διευθετήσει το ζήτημα του Ντραγκόβσκι. Διότι μόλις άρχιζε ο Ιούλιος, η Σπέτσια θα έπρεπε να πληρώσει ξανά τον Πολωνό.

Αντιθέτως, μέχρι τις 30 Ιουνίου, είναι ο Παναθηναϊκός που καλύπτει τη μισθοδοσία του Ντραγκόβσκι. Ο 27χρονος τερματοφύλακας εισπράττει από το τωρινό συμβόλαιο του, περίπου 1,1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, άρα θα κόστιζε στη Σπέτσια περίπου 100.000 ευρώ.

O Ντραγκόβσκι μίλησε επίσης με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Αθήνα. Μία επιθυμία που ελήφθη υπόψη και ο Πολωνός θα φτιάξει τις βαλίτσες του και θα ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία!