Ο Στρακόσα έχει δεχθεί «χειρότερο» γκολ από αυτό του αντίπαλου τερματοφύλακα στην Αρμενία (vid)

Θωμάς Στρακόσα

i

PrtScr

Ο Στρακόσα έχει δεχθεί «χειρότερο» γκολ από αυτό του αντίπαλου τερματοφύλακα στην Αρμενία (vid)

Sportal newsroom 10:32 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 07.08.2024

Ο Θωμάς Στρακόσα δέχθηκε ένα απίστευτο γκολ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα της Νόα στην Αρμενία, αλλά στο παρελθόν είχε δει την εστία του να παραβιάζεται με χειρότερο τρόπο.

Μοιάζει απίστευτό και όμως η ΑΕΚ το κατάφερε. Όχι απλώς έχασε το πρώτο ματς από τη Νόα, αλλά το έχασε και με δυο γκολ διαφορά. Και μάλιστα το ένα από τα γκολ που δέχθηκε, ήταν με σκόρερ τον τερματοφύλακα των Αρμένιων, με βολέ από την δική του περιοχή. Η ΑΕΚ γενικώς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε ότι περνούσε από τα χέρια της και από τα πόδια της, προκειμένου να χάσει το ματς. Και το έχασε με 3-1 και τώρα έμπλεξε σε περιπέτειες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με έχοντας και τον δυνατό αέρα κόντρα, η ΑΕΚ έκανε τα πάντα για να μπλέξει σε περιπέτειες. Δέχθηκε γκολ από βολέ του τερματοφύλακα της Νόα για το 2-1. Συγκεκριμένα, μέσα από την περιοχή του, ο Όγκνιεν Τσαντσάρεβιτς επιχείρησε ένα απευθείας βολέ με δύναμη. Ο Στρακόσια δεν υπολόγισε σωστά και παρά την προσπάθεια επέμβασης η μπάλα πέρασε από πάνω του, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Τώρα ΑΕΚ, τρέχα...
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:19 - 06.08.2024

Τώρα ΑΕΚ, τρέχα...

Μετά και την εικόνα και το σκορ με τη Νόα, είναι μονόδρομος για την Ένωση, να ξαναφτιάξει σχεδόν από την αρχή και με δραματικά στενά χρονικά περιθώρια και το αγωνιστικό και το μεταγραφικό της πλάνο και να το υλοποιήσει - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ωστόσο, ο Στρακόσα έχει δεχθεί «χειρότερο» γκολ από αυτό του αντίπαλου τερματοφύλακα στην Αρμενία. Πίσω στο 2021, όταν ο Αλβανός κίπερ αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λάτσιο είχε δει την μπάλα να καταλήγει στην εστία του, με έναν απίστευτο τρόπο, στον αγώνα με αντίπαλο την Γαλατασαράι για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Τότε, ο Στρακόσα είχε σηκωθεί για να μαζέψει τη μπάλα μετά από προσπάθεια απομάκρυνσης του Λάτσαρι σε σέντρα των γηπεδούχων από τα δεξιά αλλά καταδίκασε την ομάδα του. Και αυτό γιατί αντί να τη διώξει σε κόρνερ, δεν την βρήκε όπως θα ήθελε και την έστειλε στα δίχτυα των «λατσιάλι», για να σημειωθεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτογκόλ στα Κύπελλα Ευρώπης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!