Στρακόσα: «Θέλω να βρω μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό»

Θωμάς Στρακόσα

i

©imago

Στρακόσα: «Θέλω να βρω μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό»

Sportal newsroom 12:25 - 29.06.2024

Ο Θωμάς Στρακόσα σε δηλώσεις που έκανε σε αλβανικό Μέσο αναφέρθηκε σε μέλλον του, τονίζοντας ότι θέλει να βρει μια ομάδα που θα τον θεωρεί σημαντικό.

Ο Θωμάς Στρακόσα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αποτελεί ένας εκ των μεταγραφικών στόχων της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αλβανός τερματοφύλακας είχε εξαιρετική παρουσία στο Euro 2024 με την εθνική του ομάδα, παρόλο που δεν κατάφερε να πάρει νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις του λοιπόν στο αλβανικό Μέσο, panorama.com.al, ο 29χρονος ανέφερε μεταξύ άλλων για το μέλλον του, τονίζοντας ότι θέλει μια ομάδα που θα τον θεωρεί σημαντικό.

«Θέλω να βρω μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό. Σε αυτό έχω επικεντρωθεί. Δεν γνωρίζω ακόμα που θα βρίσκομαι, ωστόσο αυτό θα είναι το καλύτερο για εμένα», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

«Η Πούμας έφτασε στα 5,5 εκατομμύρια για Ελίασον αλλά η ΑΕΚ το απέρριψε»

Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ «τρέχουν» για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και μία περίπτωση που... καίει την Ένωση είναι αυτή του Ελίασον. Ο Σουηδός έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων και μία εξ αυτών είναι η Πούμας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το Μεξικό η Πούμας έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, στην οποία έχει κάνει και πρόταση. Το ποσό που δίνει, σύμφωνα με τους Μεξικανούς, είναι στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ αλλά η Ένωση έδωσε αρνητική απάντηση για την παραχώρηση του Ελίασον.