Αποχή από τις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα
i

©intime

Αποχή από τις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα

Δημήτρης Χούπης 17:28 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 04.10.2024

Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα κάνουν αποχή από τις προπονήσεις για δεύτερη μέρα, με το μέλλον της ομάδας της Ρόδου να είναι στον... αέρα ενόψει της συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στον αέρα είναι το μέλλον του Διαγόρα Ρόδου στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα της Ρόδου έχει δεχθεί προσωρινή τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλές που υπάρχουν σε βάρος του πρώην παίκτη του συλλόγου, Γιάννη Παραστατίδη, ενώ την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές κάνουν αποχή για δεύτερη σερί μέρα από τις προπονήσεις εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές.

Ο προπονητής του Διαγόρα, Θωμάς Γράφας, από τη μεριά του έχει μπει σε σκέψεις να παραιτηθεί από τη θέση του κάτι που θα γίνει πιο ξεκάθαρο μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι Ροδίτες την επόμενη αγωνιστική της Super League 2 θα αντιμετωπίσουν τον Καμπανιακό εντός έδρας την ερχόμενη Δευτέρα (7/10),

Ο Διαγόρας στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει μία ισοπαλία απέναντι στον Μακεδονικό, αλλά και μία ήττα από την ΑΕΛ με 0-3 στην AEL FC Arena. Παράλληλα πριν από περίπου δέκα μέρες είχε αποκλειστεί από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, καθώς ηττήθηκε με 3-4 από την Athens Kallithea (0-0 κ.δ.) στη διαδικασία των πέναλτι.