Ασταμάτητος ο Πανιώνιος πήρε νίκη εναντίον της ΑΕΚ Β, χέρι - χέρι με την Κηφισιά που έριξε πεντάρα

Ασταμάτητος ο Πανιώνιος πήρε νίκη εναντίον της ΑΕΚ Β, χέρι - χέρι με την Κηφισιά που έριξε πεντάρα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:56 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 19.10.2024

Το πέντε στα πέντε έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Β' σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Πλέον, ο «ιστορικός» μοιράζεται την κορυφή της Super League 2, εκεί όπου βρίσκεται και η Κηφισιά μετά το 5-0 κόντρα στην Ηλιούπολη.

Ένα ακόμα τρίποντο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Πανιώνιος, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη στο μεγάλο ματς εναντίον της ΑΕΚ Β'. Στη Νέα Σμύρνη, το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 τα είχε όλα και έληξε με την επικράτηση των παικτών του Αντώνη Νικοπολίδη (2-1).

To πρώτο ημίχρονο ήταν και αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να έχουν εύκολο έργο, σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε 15 λεπτά. Σε πρώτο χρόνο ο Γεμιστός άνοιξε το σκορ στο 10, δίνοντας το προβάδισμα με το «καλημέρα» στην ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να σκοράρει δεύτερο τέρμα, αστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισαν οι «κυανέρυθροι» στο 25'. Όμως ο Μπούσης δευτερόλεπτα αργότερα πέτυχε το 2-0.

Ακολούθησε ένα διπλό πρόβλημα για τον Πανιώνιο. Αφενός, η ΑΕΚ Β' μείωσε σε 2-1 στο 40' με πλασέ του Ελιαν Σόσα και στην ίδια φάση ο Νγκουέμ αποβλήθηκε για αντικανονικό μαρκάρισμα προηγουμένως. Με 10 έμεινε και η Ένωση, για χτύπημα εκτός φάσης του Μανίσα. Άλλο γκολ δεν σημειώθηκε και ο «ιστορικός» πανηγύρισε το πέντε στα πέντε, παραμένοντας στην κορυφή της Super League 2.

«Πεντάρα» για την Κηφισιά στην Ηλιούπολη

Στην πρώτη θέση ο Πανιώνιος ισοβαθμεί με την Κηφισιά, η οποία και επικράτησε με 5-0 της Ηλιούπολης. Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Μάναλης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, για να ακολουθήσει ο Τετέι και να σκοράρει δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το 3-0 του πρώτου μέρους. Πόμπο και Παντελίδης ήταν εκείνοι που στο β' ημίχρονο διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2:

Βόρειος Όμιλος:

Νότιος Όμιλος: