Δεν πήρε άδεια το Καυτατζόγλειο και ο Ηρακλής αναζητά νέα έδρα!

Καυτατζόγλειο - Ηρακλής

i

©intime

Δεν πήρε άδεια το Καυτατζόγλειο και ο Ηρακλής αναζητά νέα έδρα!

Κωνσταντίνος Ζήκος • 19:19 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ακόμα ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στο πρωτάθλημα της Super League 2, αφού ένα από τα πιο γνωστά γήπεδα της χώρας, το Καυτατζόγλειο, που χρησιμοποιείται ως έδρα από τον Ηρακλή, δεν πήρε άδεια λειτουργίας.

Το Καυτατζόγλειο, των 27.560 θεατών, δεν θα αποτελεί πλέον έδρα του Ηρακλή, με τον οποίο έχει συνδεθεί όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια λειτουργίας του γηπέδου και πλέον καλείται να βρει νέα έδρα.

Ο Ηρακλής, κάνει πλέον «αγώνα δρόμου», για να βρει την έδρα που θα τον φιλοξενήσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η λύση του γηπέδου του Κιλκίς που κυριαρχούσε ως πρώτη επιλογή δεν φαίνεται ότι προχωράει, αφού δεν πληροί τις προϋποθέσεις, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να απευθύνονται σε όλα τα διαθέσιμα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να έχουν λάβει προς το παρόν κάποια θετική απάντηση.

Με δεδομένο πως την ερχόμενη Κυριακή (01/10) είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας παιχνίδι του «Γηραιού» με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική της Super League 2 και ακόμα δεν έχει βρεθεί διαθέσιμη έδρα, είναι υπαρκτό το σενάριο να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Καυτατζόγλειο, αλλά χωρίς τη παρουσία οπαδών στις εξέδρες του γηπέδου.

H Αναγέννηση Καρδίτσας μάλιστα, έρχεται από μεγάλη νίκη με ανατροπή, απέναντι στην ΑΕΚ Β' με το τελικό 2-1, ενώ ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό.