«Διπλό» κορυφής για την Κηφισιά στην Πάτρα - «Έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις η Νίκη Βόλου
i

©intime

«Διπλό» κορυφής για την Κηφισιά στην Πάτρα - «Έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις η Νίκη Βόλου

Δημήτρης Χούπης 18:24 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 13.10.2024

Η Κηφισιά έφυγε νικηφόρα από την Πάτρα επικρατώντας της Παναχαϊκής με 2-1 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που η Νίκη Βόλου με γκολ στις καθυστερήσεις «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας από την Καβάλα.

Η Κηφισιά συνεχίζει αήττητη και στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Τετέι, ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Ωστόσο η ομάδα της Πάτρας ισοφάρισε οκτώ λεπτά μετά με τον Τσακνή που με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως η Κηφισιά πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Σιμόν στο 43ο λεπτό.

Πρώτη με δέκα βαθμούς είναι η ομάδα των βορείων προαστίων, έβδομη είναι η Παναχαϊκή με μόλις τρεις βαθμούς.

Καβάλα - Νίκη Βόλου

Την ίδια ώρα η Καβάλα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά το γκολ του Τζιόρα στις καθυστερήσεις έκανε το 1-1 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Νίκη Βόλου. Νωρίτερα ο Μάντιτς (81') είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Με τρεις βαθμούς είναι και οι δύο ομάδες, με την Καβάλα να βρίσκεται στην 6η θέση και την ομάδα του Βόλου να είναι έβδομη.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Η βαθμολογία: