Η ΑΕΛ κέρδισε τη Βέροια και τη «βύθισε» ακόμα περισσότερο - Νίκη που την κρατάει ζωντανή για τη «μάχη» του τίτλου για την Καλλιθέα

Βέροια - Λάρισα

i

©intime

Η ΑΕΛ κέρδισε τη Βέροια και τη «βύθισε» ακόμα περισσότερο - Νίκη που την κρατάει ζωντανή για τη «μάχη» του τίτλου για την Καλλιθέα

Sportal newsroom 17:56 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 14.08.2024

Η Λάρισα «έφυγε» με το διπλό από την έδρα της Βέροιας, κερδίζοντάς την 3-1 και την «βύθισε» ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, νίκη που την κρατάει ζωντανή στη «μάχη» της ανόδου.

Η Λάρισα επικράτησε στην έδρα της Βέροιας με 3-1 για την 26η αγωνιστική της Super League 2 και την «βύθισε» ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. 

Το σκορ για την ΑΕΛ το άνοιξε ο Τσιριγώτης μόλις στο 10ο λεπτό, ενώ ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 34'. Η Βέροια μείωσε στο 46' με τον Μπελεβώνη, αλλά ο Περδόσο στο 78' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Με αυτή τη νίκη η Λάρισα παραμένει στη δεύτερη θέση με 51 βαθμούς, ενώ η Βέροια βρίσκεται ακόμα σε μπελάδες. Συγκεκριμένα βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού (12η) με 24 πόντους, δύο πίσω από την 11η θέση που είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης. 

Ισόπαλο 0-0 ήταν το αποτέλεσμα ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και τον ΠΑΟΚ Β' Με αυτή την ισοπαλία ο «δικέφαλος» παραμένει στην τρίτη θέση με 45 πόντους, από την άλλη η ομάδα της Αριδαίας είναι στην όγδοη θέση με 29 βαθμούς. 

Για τον νότιο όμιλο η Καλλιθέα επικράτησε εκτός έδρας της Καλαμάτας με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος στο 76ο λεπτό, ο οποίος πέτυχε το 15ο φετινό του τέρμα. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου συνεχίζει να πιέζει την πρωτοπόρο Κηφισιά, αφού είναι στη δεύτερη θέση με 56 πόντους, δύο πίσω από την κορυφή. 

Σημαντικό «διπλό» για την παραμονή πήρε και το Αιγάλεω, το οποίο επικράτησε της Ηλιούπολης 3-2. Ο Άντο Ρου στο 21' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Κωστανάσιος στο 23' ισοφάρισε για το «city». Παρόλα αυτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μπαστάκος έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Ηλιούπολη. 

Ο Μπαστιάνος με δύο δικά του γκολ όμως «γύρισε» το παιχνίδι. Αρχικά στο 62' έκανε το 2-2 και στο 87' ολοκλήρωσε την ανατροπή για το Αιγάλεω.