Super League 2: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μετά την ήττα της Κηφισιάς από τα Χανιά

Πανηγυρισμοί παικτών Χανίων

i

©Intime

Super League 2: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μετά την ήττα της Κηφισιάς από τα Χανιά

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:50 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 14.08.2024

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League 2, μετά την εντός έδρας ήττα της Κηφισιάς από τα Χανιά.

Τα Χανιά έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και νίκησαν στο Ζηρίνειο την Κηφισιά με 3-0, με την ομάδα των βορείων προαστίων να παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 61 βαθμούς. 

Από την άλλη πλευρά η Athens Kallithea κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τη Κηφισιά στη πρώτη θέση στους δύο βαθμούς, έχοντας πλέον 59. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη της ανόδου στη πρώτη κατηγορία στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. 

Παράλληλα από την πλευρά της παραμονής το Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Προοδευτική (18/6), με σκοπό να παραμείνουν στη κατηγορία, καθώς ο ΠΑΟ Ρουφ η Παναχαϊκή και η Επισκοπή έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά στη Γ' Εθνική, ενώ ο Ηρόδοτος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα για μη καταβολή χρηματικών αποζημιώσεων προς ποδοσφαιριστές του. 

Αναλυτικά η βαθμολογία του Β' ομίλου της Super League 2: 

Με τρία παιχνίδια να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η διαφορά μεταξύ της Καλλιθέας και της Κηφισιάς παραμένει στους δύο βαθμούς. Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που ισοβαθμίσουν οι δύο ομάδες η Κηφισιά έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τους «μπλε» (2-0 εντός, 3-3 εκτός). 

Πρόγραμμμα τριών τελευταίων αγωνιστικών στη Super League 2: