Σπουδαίο διπλό για τον Λεβαδειακό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ - Ο Ολυμπιακός Β΄ «λύγισε» τα Χανιά

ΠΑΟΚ Β΄ - Λεβαδειακός

i

© Intime

Σπουδαίο διπλό για τον Λεβαδειακό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ - Ο Ολυμπιακός Β΄ «λύγισε» τα Χανιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:52 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.08.2024

Στα ματς που ξεχώρισαν από τη σημερινή (3/12) δράση της Super League 2, ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ στον άλλον όμιλο ο Ολυμπιακός Β΄ πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στα Χανιά.

Μπόλικη ήταν η δράση στο σημερινό πρόγραμμα της Super League 2!

Από τον βόρειο όμιλο, το μεγάλο διπλό του πρωτοπόρου Λεβαδειακού κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ (1-3) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά, ενώ στον άλλον όμιλο και για τη 10η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός Β΄ πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στα Χανιά (3-0), τα οποία βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ Β΄ - Λεβαδειακός 1-3

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ στο ντέρμπι κορυφής (1-1), ο Λεβαδειακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Η ομάδα της Βοιωτίας «απέδρασε» από τη Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γιαξή και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα, από το οποίο φάνηκε να μην επηρεάστηκε ο Λεβαδειακός. Μέσα σε πέντε λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή, με τους Κουάδρα και Ρομό να βρίσκουν δίχτυα.

Στο 79ο λεπτό, ο Ρομό σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3).

Ολυμπιακός Β΄ - Χανιά 3-0

Ο Ολυμπιακός Β΄ ήταν ανώτερος καθ΄ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου κόντρα στην ομάδα της Κρήτης, η οποία γνώρισε την ήττα κι έδωσε ένα τέλος στο αήττητο σερί της έξι αγώνων. Με δύο γκολ του Κεϊτά κι ένα του Σαπουντζή, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0 κι επέστρεψαν στα τρίποντα.

ΑΕΚ Β΄ - Αιολικός 2-1 

Η ΑΕΚ Β΄  πήρε τη νίκη κόντρα στον Αιολικό με 2-1, με τους Φοφανά και Πήλιο να πετυχαίνουν τα γκολ της Ένωσης. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 71΄ με τον Ζακάρια, το οποίο ωστόσο δεν ήταν αρκετό όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια.

ΑΕΛ - Νίκη Βόλου 1-0

Η ΑΕΛ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Θεσσαλίας. Οι «Βυσσινί» επικράτησαν της Νίκης Βόλου με 1-0, με τον Παπαγεωργίου να «λυτρώνει» την ομάδα του στο 81ο λεπτό. 

Παναθηναϊκός Β΄ - Τηλυκράτης 2-1

Μπορεί ο Παναθηναϊκός Β΄ να έμεινε πίσω στο σκορ, όμως η αντίδραση στην επανάληψη τον οδήγησε στην ανατροπή και τη νίκη. Για την ομάδα της Λευκάδας το σκορ άνοιξε στο 44ο λεπτό ο Τόσκα, ενώ με δύο γκολ του Φουρτάδο στο 50΄ και το 69΄ το «τριφύλλι» πανηγύρισε το τρίποντο.

Απόλλων Πόντου - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, ο Απόλλων Πόντου επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Με δύο προσωπικά τέρματα, ο Μπλανκ Καζάου χάρισε στους γηπεδούχους ένα ισχυρό προβάδισμα, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι κιτρινόμαυροι ήταν να βρουν το γκολ της μείωσης με τον Κονίλιο.

Γιούχτας - Ιωνικός 2-2 

Στο πιο χορταστικό ματς της αγωνιστικής, Γιούχτας και Ιωνικός έμειναν ισόπαλοι (2-2). Η ομάδα της Νίκαιας άνοιξε το σκορ με τον Σίλβα, ενώ οι Κρητικοί έφεραν τα πάνω-κάτω πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, με τους Ροβίθη και Λιποράσε να διαμορφώνουν το 2-1. Στο 45ο λεπτό, ο Γιακουμάκης έφερε το ματς στα ίσα (2-2) και χάρισε στους φιλοξενούμενους τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ